Already Gone trailer | O Tyler Dean Flores τολμά να αλλάξει την ζωή του

Και να κάνει τα πάντα για να είναι πρώτα απ’ όλα ευτυχισμένη αυτήν που αγαπά
02 Αυγούστου 2019 07:40
Already Gone trailer | O Tyler Dean Flores τολμά να αλλάξει την ζωή του

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το κοινωνικό δράμα Already Gone την σκηνοθεσία και το σενάριο του οποίου υπογράφει ο Christopher Kenneally, με τους Seann William Scott, Tyler Dean Flores, και την Justine Skye να ηγούνται του cast.

Η υπόθεση εστιάζει σε έναν μοναχικό έφηβο, τον ‘Robinson’ (Dean Flores) ο οποίος χρησιμοποιεί ως βαλβίδα αποσυμπίεσης την ζωγραφική με graffiti για να ξεφεύγει έστω και προσωρινά από τα οικογενειακά του προβλήματα και κυρίως εκείνα που έχει με τον πατριό του ‘Martin’ (William Scott). Ο νεαρός είναι κρυφά ερωτευμένος με την ‘Keesha’ (Skye), μία εξωτική χορεύτρια που τυγχάνει και σχέση του κηδεμόνα του. Όταν ο ‘Martin’ προσπαθήσει να εκδίδει την φιλενάδα του, ο ‘Robinson’ παρεμβαίνει έγκαιρα για να αποτρέψει κάτι τέτοιο και οι δυο τους δραπετεύουν μακριά από το Brooklyn, μαζί με όλα τα χρήματα από τις παράνομες συναλλαγές που έκανε ο ‘Martin’ με την διακίνηση ναρκωτικών.

Παίζουν ακόμη οι Shiloh Fernandez και Raquel Castro. Το Already Gone αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 16 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: