The Irishman: Το πρώτο trailer από το γκανγκστερικό έπος του Scorsese είναι εδώ

Τρία ιερά τέρατα του σινεμά συναντώνται ξανά
31 Ιουλίου 2019 16:42
The Irishman: Το πρώτο trailer από το γκανγκστερικό έπος του Scorsese είναι εδώ

Μετά τις πρώτες φωτογραφίες, δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες και το Netflix έριξε τη βόμβα για τη νέα άκρως αναμενόμενη ταινία του Martin Scorsese με τίτλο "The Irishman". Μέσα από το πρώτο trailer αποκαλύπτεται το γκανγκστερικό έπος, όπου τις δυνάμεις τους ενώνουν τρία ιερά τέρατα του σινεμά -τέσσερα μαζί με τον σκηνοθέτη- δηλαδή τους Robert De Niro, Al Pacino και Joe Pesci. 

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο "I Heard you Paint Houses" -φράση που ακούγεται μέσα στο trailer- και εξιστορεί την δολοφονία του Jimmy Hoffa (Pacino) από τον ιρλανδικής καταγωγής Frank Sheeran (De Niro), ο οποίος ήταν ένας εκτελεστής που συνεργάστηκε με μεγάλες προσωπικότητες του 20ου αιώνα.

 

Ο Scorsese μέσα από την ιδιαίτερη οπτική του θα διηγηθεί ένα από τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια της αμερικάνικης ιστορίας, την εξαφάνιση του θρυλικού συνδικαλιστή Jimmy Hoffa, δίνοντας μια ματιά πίσω από τη κουρτίνα του οργανωμένου εγκλήματος και της σύνδεσής του με την πολιτική. 

Φυσικά, ο σκηνοθέτης των Wolf of Wall Street και Casino δεν θα μπορούσε να μην έχει και ένα υπέρλαμπρο υποστηρικτικό cast αποτελούμενό από τους: Harvey Keitel, Ray Romano, Bobby Cannavale, Anna Paquin, Stephen Graham, Stephanie Kurtzuba, Jack Huston, Kathrine Narducci, Jesse Plemons, Domenick Lombardozzi, Paul Herman, Gary Basaraba, και Marin Ireland.

Αξίζει να αναφέρουμε πώς στην τελευταία σκηνή του trailer αποκαλύπτονται και τα τελευταίας τεχνολογίας ειδικά εφέ που χρησιμοποιήθηκαν για να δείχνουν τον De Niro νεότερο. Ένα μεγάλο μέρος της ταινίας βασίζεται στην ειδική αντιγηραντική τεχνολογία που είδαμε στο Rogue One και ανέπτυξε μια από τις κορυφαίες εταιρίες του είδους, η Industrial Light & Magic (ILM). 

Το The Irishman θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο χειμώνα σε επιλεγμένες αίθουσες και στο Netflix.