Abigail | Στο πρώτο trailer αποκαλύπτεται ένα ατμοσφαιρικό φιλμ φαντασίας από τη Ρωσία

Με την Tinatin Dalakishvili να ηγείται του cast
31 Ιουλίου 2019 07:19
Abigail | Στο πρώτο trailer αποκαλύπτεται ένα ατμοσφαιρικό φιλμ φαντασίας από τη Ρωσία

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την επερχόμενη ρωσική περιπέτεια φαντασίας Abigail την σκηνοθεσία του οποίου ανέλαβε ο Aleksandr Boguslavsky ο οποίος επιμελήθηκε και το σενάριο μαζί με τον Dmitriy Zhigalov, με πρωταγωνίστρια την Tinatin Dalakishvili ως την ομώνυμη ηρωίδα της ταινίας.

Η όλη πλοκή εστιάζει στην ‘Abigail Foster’, μία κοπέλα που ζει σε μία πόλη της οποίας τα σύνορα έχουν κλείσει εδώ και πολλά χρόνια εξαιτίας της εξάπλωσης μίας ανεξήγητης ασθένειας. Ο πατέρας της ‘Abby’ υπήρξε ένας από τους ανθρώπους που είχαν νοσήσει και τον οποίο τον πήραν μακριά όταν εκείνη ήταν μόλις έξι χρονών. Πλέον, η ‘Abby’ αποφασίζει να πάει κόντρα στους κανόνες που θέσπισε η εξουσία του τόπου τους και να αναζητήσει τον γονιό της. Έτσι, θα βρεθεί μπροστά σε μία τεράστια έκπληξη όταν τυχαία ανακαλύπτει πως η πατρίδα της είναι στην πραγματικότητα μία περιοχή γεμάτη μαγεία, και ότι και η ίδια έχει υπερφυσικά χαρίσματα που μέχρι πρότινος αγνοούσε. Τώρα έχοντας γνώση των δυνατοτήτων της θα κινήσει γη και ουρανό για να φτάσει στο τέρμα του ταξιδιού της!

Παίζουν επίσης οι: Gleb Bochkov, Rinal Mukhametov, Eddie Marsan, Artyom Tkachenko, και η Ravshana Kurkova.

To Abigail αναμένεται να διανεμηθεί στη Ρωσία από την 20th Century Fox CIS στις 22 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

 

Tags: