Avengers: Endgame | Η κομμένη σκηνή από το τέλος της ταινίας που θα σας συγκινήσει [BINTEO]

Φόρος τιμής στον "νονό" του MCU
28 Ιουλίου 2019 11:44
Avengers: Endgame | Η κομμένη σκηνή από το τέλος της ταινίας που θα σας συγκινήσει [BINTEO]

Ενόψει της retail κυκλοφορίας του Avengers: Endgame έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα ακόμη bonus υλικό από την ταινία που διέλυσε τα ταμεία παγκοσμίως και το ρεκόρ του Avatar. Μετά τα ξεκαρδιστικά bloopers, κυκλοφόρησε μια σκηνή από το USA Today από το τέλος του φιλμ των αδερφών Russo, η οποία ειδικά αν είστε fans της Marvel θα σας συγκινήσει βαθιά.

Προφανώς ακολουθούν SPOILERS για το "Endgame"


H σκηνή αυτή λαμβάνει χώρα μερικά λεπτά μετά τον θάνατο του Tony Stark (Robert Downey Jr.) και λίγο μετά το δικό του "Blip" και τη θυσία που έκανε για να σώσει τον κόσμο. Στο τελικό cut όμως η σκηνή κλείνει με ένα "fade to black". Εδώ οι Russos είχαν γυρίσει μια εναλλακτική σκηνή όπου έδειχναν τις συγκινητικές αντιδράσεις των συμπολεμιστών του Iron Man.

O Hawkeye (Jeremy Renner) είναι ο πρώτος που λυγίζει στα γόνατα προς τιμήν του πεσόντα ήρωα και λίγο μετά ακολουθούν οι Captain Marvel (Brie Larson), Black Panther (Chadwick Boseman), o Dr. Strange (Benedict Cumberbatch) οι Guardians of the Galaxy και οι υπόλοιποι ήρωες του MCU. 

Ο θάνατος του Tony Stark ήταν άλλωστε ένα από τα σημεία όπου οι σεναριογράφοι πέρασαν από κόσκινο, μέχρι να βρουν αυτό που ένιωθαν ότι ταίριαζε περισσότερο, μιας και είχαν γράψει αρκετούς διαλόγους για την εν λόγω σκηνή. Ο RDJ όμως επέμενε να μην πει τίποτα ο χαρακτήρας μετά την θυσία του, καθώς οι επιπτώσεις στο σώμα του ήταν βαρύτατες. 

Για τους fans αυτή τη σκηνή έχει μεγάλο ενδιαφέρον μιας και δείχνει ένα διαφορετικό σε συναισθήματα φινάλε για το Endgame. Απολαύστε τη σκηνή παρακάτω.