Playmobil: The Movie | Πρώτο trailer για την ταινία του αντίπαλου δέους των LEGO

Σας θυμίζει κάτι;
26 Ιουλίου 2019 10:57
Playmobil: The Movie | Πρώτο trailer για την ταινία του αντίπαλου δέους των LEGO

Το franchise των LEGO έχει θριαμβεύσει στους κινηματογράφους όσες φορές μεταφέρθηκε είτε με τα The LEGO Movie είτε με τον Batman, αποδεικνύοντας πως μπορούν να προσελκύσουν κοινό όλων των ειδών. Το αντίπαλό τους δέος, τα PlayMobil αποκτούν τώρα την δική τους κινηματογραφική μεταφορά με μια ταινία κινουμένων σχεδίων από την STX Entertainment. 

Το πρώτο trailer, κιόλας, δόθηκε στη δημοσιότητα δίνοντας μια χορταστική ματιά στο animated φιλμ που δανείζει τη φωνή ο Daniel Radcliffe στο ρόλο του πράκτορα Rex Dasher, η Anya Taylor-Joy στο ρόλο της Marla και ο Jim Gaffigan στο ρόλο του φορτηγατζή Del.  

Μια μυστική οργάνωση καταφέρνει να εξαφανίσει χιλιάδες πολίτες από διαφορετικές περιοχές του κόσμου και μόνο ο Rex μαζί με τον Del και τη Maria, μπορούν να ανακαλύψουν τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Μαζί θα ξεκινήσουν μια περιπέτεια ενάντια σε όλους και όλα. 

Την σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε ο Lino DiSalvo (Tangled, Frozen) που πραγματοποιεί το ντεμπούτο του, ενώ το σενάριο επιμελήθηκαν οι Blaise Hemingway, Greg Erb και Jason Oremland. 

To Playmobil: Η Ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου 2019.