Gwen trailer | Μία κοπέλα πρέπει να εμποδίσει το απόλυτο κακό να φτάσει στην πόρτα του σπιτιού της

Και θα αγωνιστεί σκληρά για να σώσει την οικογένειά της
26 Ιουλίου 2019 11:30
Gwen trailer | Μία κοπέλα πρέπει να εμποδίσει το απόλυτο κακό να φτάσει στην πόρτα του σπιτιού της

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο φιλμ τρόμου Gwen, με το οποίο ο William McGregor επιχειρεί να πάρει το βάπτισμα του πυρός ως δημιουργός και ταινιών μεγάλου μήκους, με κύριες πρωταγωνίστριες την Eleanor Worthington Cox και την Maxine Peake.

Το εν λόγω project έκανε ένα επιτυχημένο πέρασμα από το Φεστιβάλ του Τορόντο, με την Worthington Cox να λαμβάνει σε αυτή τη διοργάνωση το βραβείο Καλύτερης Ανερχόμενης Ηθοποιού.

Η όλη υπόθεση εκτυλίσσεται σε ομιχλώδεις, απόμερους λόφους της Ουαλίας κατά την διάρκεια της βιομηχανικής επανάστασης. Η ‘Gwen’ (Worthington Cox), ένα έφηβο κορίτσι, φροντίζει την μητέρα της, ‘Elen’ (Peake) η ψυχική υγεία της οποίας είναι ιδιαίτερα εύθραυστη.

Η μυστηριώδης ασθένεια της κηδεμόνα της, η απουσία του πατέρα από το σπίτι, και οι ασφυκτικές πιέσεις που δέχονται για τη γη τους από μία εταιρεία εξόρυξης άνθρακα, μέρα με την μέρα δοκιμάζουν ακόμη πιο σκληρά τις αντοχές της νεαρής. Σταδιακά ανεξήγητα μακάβρια συμβάντα αρχίζουν να σημειώνονται και ένα πυκνό απόκοσμο σκοτάδι μοιάζει να απλώνεται τριγύρω, καταλαμβάνοντας τον τόπο τους και με αυτές πρώτες να κινδυνεύουν να χαθούν στην άβυσσό του.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Richard Harrington, Mark Lewis Jones και ο Kobna Holdbrook-Smith. Πίσω  από την παραγωγή βρίσκεται η Hilary Bevan Jones.

Το Gwen αναμένεται να διανεμηθεί σε Η.Π.Α. και Ηνωμένο Βασίλειο στις 16 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

 

Tags: