Harriet trailer | Η Cynthia Erivo μεταμορφώνεται σε μία αγωνίστρια της νεότερης ιστορίας των Η.Π.Α.

Και στο πρόσωπό της βλέπουμε να ξαναζωντανεύει η περίφημη Harriet Tubman
25 Ιουλίου 2019 07:09
Harriet trailer | Η Cynthia Erivo μεταμορφώνεται σε μία αγωνίστρια της νεότερης ιστορίας των Η.Π.Α.

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο βιογραφικό δράμα εποχής Harriet για το οποίο στην καρέκλα της σκηνοθεσίας κάθεται η Kasi Lemmons η οποία έχει επιμεληθεί και το σενάριο μαζί με τον Gregory Allen Howard.

Η όλη πλοκή εκτυλίσσεται λίγο πριν τα γεγονότα του Αμερικανικού Εμφύλιου, με σημείο αναφοράς μία ιστορική φυσιογνωμία, την Harriet Tubman (Cynthia Erivo), μία έγχρωμη γυναίκα σύμβολο της ελευθερίας στις Η.Π.Α. Συγκεκριμένα αναδείχθηκε σε εθνική ηρωίδα καταφέρνοντας να ξεφύγει από τα δεσμά της δουλείας επιχειρώντας να οδηγήσει στο ίδιο μονοπάτι και εκατοντάδες άλλους Αφροαμερικανούς που υπέμεναν την ίδια καταπίεση και αδικία από τους λευκούς. Την περίοδο εκείνη πολλοί από τους συμπατριώτες της μετακινούνταν μέσω του Underground Railroad, ένα δίκτυο μυστικών περασμάτων που χρησιμοποιούσαν κρυφά για να αποφύγουν την υποδούλωσή τους και την ακόμη πιο σκληρή κακομεταχείρισή τους.

Το cast του Harriet συμπληρώνουν επίσης οι: Janelle Monáe, Joe Alwyn, Clarke Peters, Tim Guinee και η Vanessa Bell Calloway. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: