Οι επόμενοι Avengers θα είναι μια πολύ διαφορετική ομάδα [ΒΙΝΤΕΟ]

Αποκαλύψεις για το μέλλον του MCU από τον Kevin Feige
24 Ιουλίου 2019 12:35
Οι επόμενοι Avengers θα είναι μια πολύ διαφορετική ομάδα [ΒΙΝΤΕΟ]

Όλοι κρεμόντουσαν από τα χείλη του Kevin Feige στo SDCC 2019 για νέες πληροφορίες και στοιχεία σχετικά με το μέλλον του Marvel Cinematic Universe και όπου μπόρεσε, έδωσε απαντήσεις. Με το Avengers: Endgame να απολαμβάνει πλέον την πρώτη θέση στο παγκόσμιο box office όλων των εποχών, υπήρξε η αίσθηση πως το brandname δεν θα μείνει άπραγο. Κι όμως η Marvel διέψευσε τις εντυπώσεις και από το Phase 4 λείπουν οι Avengers. 

Τι συμβαίνει λοιπόν στο μέτωπο των "Earth's Mightiest Heroes"; Ο επικεφαλής των Marvel Studios απάντησε ευθέως στον ρεπόρτερ του MTV στο πλαίσιο της Comic-Con 2019, λέγοντας ότι θα συνταχθεί μια νέα ομάδα ηρώων όταν τους ξαναδούμε στην οθόνη.

Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής για την επόμενη βερσιόν των Εκδικητών:

Ναι και θα είναι μια πολύ διαφορετική ομάδα από αυτήν που έχετε δει στο παρελθόν. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο έγινε το Endgame. Θα είναι μια πολύ διαφορετική ενσάρκωση της ομάδας με άτομα που ήδη έχετε γνωρίσει και κάποια ακόμη που δεν έχετε συναντήσει. 

Επίσης, επιβεβαώσε πως το Phase 4 θα είναι η αρχή του χτισίματος για το επόμενο μεγάλο crossover event που ετοιμάζει η Marvel Studios.