MCU: Η ταινία των Fantastic Four βρίσκεται στα σκαριά

Η ένταξη της "πρώτης οικογένειας" της Marvel είναι προ των πυλών
24 Ιουλίου 2019 08:52
MCU: Η ταινία των Fantastic Four βρίσκεται στα σκαριά

Εδώ και χρόνια οι fans της Marvel περιμένουν να γίνει και επίσημα η ένταξη της "Πρώτης Οικογένειας" στο κινηματογραφικό σύμπαν της. Στο πλαίσιο της SDCC 2019, ο Kevin Feige ανακοίνωσε πως οι Fantastic Four έρχονται και επίσημα στο MCU. Μάλιστα, επιβεβαιώσε πως η νέα του ταινία βρίσκεται στα σκαριά, όμως παρέμεινε φειδωλός, χωρίς να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για το πότε θα τη δούμε ή σε ποιο στάδιο παραγωγής βρίσκεται. 

Δεδομένου του προγράμματος του Phase 4 μέχρι το 2021, αναμένεται να δούμε το reboot των "Τεσσάρων Φανταστικών" προς το 2022-2023 και έπειτα. 

 Ίσως το project να βρίσκεται σε αρκετά πρώιμο στάδιο και να μην ήταν έτοιμη η Marvel Studios να ανακοινώσει τον σκηνοθέτη ή τον σεναριογράφο της. Μένει επίσης να μάθουμε ποιοι θα υποδυθούν τους Mister Fantastic, Invisible Woman, Human Torch και The Thing, καθώς και ποιος θα είναι ο μεγάλος τους αντίπαλος.

Η Marvel στο MCU έχει συνηθίσει να χρησιμοποιεί τους πιο απρόβλεπτους villains, οπότε ίσως να μη δούμε ξανά να αντιμετωπίζουν τον Dr. Doom για τρίτη φορά, μετά την ταινία του 2004 (θυμάστε τον Chris Evans να υποδύεται τον "Torch";) και το αποτυχημένο reboot του 2015. 

Όπως και να έχει ξέρουμε ότι αργά η γρήγορα θα ενταχθούν στο MCU με την δική τους ταινία και αναμένουμε νέες πληροφορίες.