MCU: Το Blade δεν θα είναι στο Phase 4 - Πληροφορίες για το Phase 5 [ΒΙΝΤΕΟ]

Όσα αποκάλυψε ο Kevin Feige, επικεφαλής των Marvel Studios
23 Ιουλίου 2019 20:49
MCU: Το Blade δεν θα είναι στο Phase 4 - Πληροφορίες για το Phase 5 [ΒΙΝΤΕΟ]

Εκτός από την επιστροφή της Natalie Portman ως τη γυναίκα Thor στο Thor: Love and Thunder, το panel της Marvel Studios στο SDCC 2019 έκρυβε μια ακόμη βόμβα. Ο λόγος για το casting του δις βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, Mahershala Ali, ως τον νέο Blade του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel.

Φυσικά, για πληροφορίες σχετικά με το Phase 4 του MCU όλοι κρεμόντουσαν από τα χείλη του επικεφαλής του, Kevin Feige, ο οποίος αν και συνήθως φειδωλός έδωσε αυτή τη φορά ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το πότε θα δούμε το reboot του Blade.

Σε ερώτηση του Collider (ΒΙΝΤΕΟ), ο Feige ανέφερε ξεκάθαρα πως ο Blade του Mahershala Ali δεν θα είναι μέρος του Phase 4, επομένως αυτόματα μετακινείται για το Phase 5, το οποίο ήδη έχει σχεδιαστεί, όπως μαθαίνουμε. 

Ωστόσο ο Feige δεν παρέλειψε να θυμίσει πως παρά το γεγονός ότι το Phase 4 έχει οριστεί ήδη μπορεί να υπάρξουν μετατροπές όπως συνέβη με το Phase 3:

Αυτό είναι το ολοκληρωμένο Phase 4, όπως ανακοίνωσα το ολοκληρωμένο Phase 3 πριν πέντε χρόνια. Ωστόσο, τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν, να μετακινηθούν, όπως έγινε εάν δείτε παλιότερα με το Phase 4. Εργαζόμαστε σε αυτό όμως για πολλά χρόνια και είναι οριστικό, αλλά οι αλλαγές δεν μπορούν να αποκλειστούν. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως το Phase 4 ξεκινά με το Black Widow (1 Μαΐου 2020) και τελειώνει με το Thor: Love and Thunder στις 5 Νοεμβρίου 2021, ενώ θα είναι το πρώτο phase του MCU που ενσωματώνει αβίαστα και πλήρως τις τηλεοπτικές σειρές, που θα κάνουν πρεμιέρα στο Disney Plus.