The Goldfinch trailer | Ο Ansel Elgort προσπαθεί να ξεπεράσει μία τραγική απώλεια

Και να διαχειριστεί επώδυνες μνήμες των περασμένων
23 Ιουλίου 2019 10:58
The Goldfinch trailer | Ο Ansel Elgort προσπαθεί να ξεπεράσει μία τραγική απώλεια

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο δράμα ενηλικίωσης The Goldfinch για το οποίο στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο John Crowley, με πρωταγωνιστή τον σταρ του Baby Driver, Ansel Elgort (The Fault in Our Stars, The Divergent Series movies).

Το φιλμ αντλεί υλικό από το ομότιτλο βραβευμένο με Pulitzer μυθιστόρημα της Donna Tartt, και η πλοκή του αφορά έναν νεαρό, τον ‘Theodore Decker’ που είναι επιζών μίας τρομοκρατικής επίθεσης σε ένα μουσείο τέχνης. Το συμβάν αυτό έγινε όταν ο ίδιος ήταν ακόμη δέκα τριών ετών. Μετά από μερικά χρόνια το οδυνηρό αυτό βίωμα εξακολουθεί να τον ακολουθεί αφού εκείνη τη μέρα ανάμεσα στους ανθρώπους που χάθηκαν ήταν και η μητέρα του. Οπότε το κοινό παρακολουθεί την πορεία που χαράσσει το συγκεκριμένο πρόσωπο ενώ μεγαλώνει, από τα παιδική του ηλικία μέχρι το πρώιμο στάδιο της ενηλικίωσής του καθώς αρχίζει να γνωρίζει νέα πράγματα.

Έχοντας μετακομίσει στο Las Vegas θα απομακρυνθεί από τον πατέρα (Luke Wilson) του, έναν γονέα αφοσιωμένο στα δικά του θέλω και υποχρεώσεις. Ο ‘Theodore’ θα επιλέξει ένα επικίνδυνο μονοπάτι διαβίωσης με απάτες έργων τέχνης, τον εθισμό του σε ναρκωτικά και αλκοόλ, και με άσβεστη την επιθυμία του να ελαφρύνει τον εαυτό του από το βάρος του πένθους που ακόμα σηκώνει.

Το cast συγκροτούν μεταξύ άλλων οι: Nicole Kidman, Finn Wolfhard (Stranger Things), Sarah Paulson (American Horror Story), Jeffrey Wright (Westworld), Aimee Laurence, Oakes Fegley, και τον Aneurin Barnard.

Το The Goldfinch έχει δρομολογηθεί να βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 13 Σεπτεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: