Ο Kevin Feige εξηγεί γιατί λείπει από το Phase 4 μια Avengers ταινία

Όλα όσα είπε στο πλαίσιο της Comic-Con 2019
23 Ιουλίου 2019 10:27
Ο Kevin Feige εξηγεί γιατί λείπει από το Phase 4 μια Avengers ταινία

Πολλά είναι τα παρελειπόμενα από το panel της Marvel στην φετινή Comic-Con εκεί όπου κυριάρχισε κατά κράτος. Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί λείπει από το πρόγραμμα του Phase 4 του κινηματογραφικού σύμπαντος μια Avengers ταινία, ιδιαίτερα όταν το Endgame έσπασε το απόρθητο ρεκόρ του Avatar και έγινε η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία όλων των εποχών.

Ο επικεφαλής του MCU, Kevin Feige θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα με τους fans και μίλησε στο IGN για την πρόθεση της Marvel να μην έχει κάποιο project με τους Avengers στο πρόγραμμα κυκλοφοριών.

Ακολουθούν τα όσα δήλωσε:

Είχαμε μια ταινία φέτος που λέγεται Avengers: Endgame και πρόκειται κάλλιστα για ένα τέλος, όπως είδατε, για τόσους πολλούς χαρακτήρες. Επομένως, το Phase 4 έχει να κάνει με νέα ξεκινήματα, όπως με το να μάθετε νέα πράγματα για χαρακτήρες που νομίζατε ότι ξέρετε όπως η Black Widow, να γνωρίσετε φοβερούς νέους χαρακτήρεες όπως οι Eternals και ο Shang-Chi και να πάτε σε νέες περιπέτειες μαζί με τους Doctor Strange και Thor. Επίσης, υπάρχουν οι σειρές του Disney+ που σας υπόσχομαι ότι θα είναι εντυπωσιακές και απρόσμενες. 

Με την διάρκεια του Phase 4 να είναι μόλις δύο χρόνια, δεν είναι απίθανο στην ανακοίνωση του Phase 5 του MCU να ξεκινήσει ανασυγκρότηση των νέων Avengers.