Thor 4: Πώς έγινε η επιστροφή της Natalie Portman στο MCU;

Όλο το παρασκήνιο πίσω από τη μεγάλη έκπληξη
22 Ιουλίου 2019 21:02
Thor 4: Πώς έγινε η επιστροφή της Natalie Portman στο MCU;

Μια από τις καλύτερες εκπλήξεις της SDCC 2019 ήταν αναμφίβολα η εμφάνιση της Natalie Portman στο Hall H panel των Marvel Studios, εκεί όπου επιβεβαιώθηκε η επιστροφή της στο Thor 4, για το οποίο μάθαμε την ύπαρξη του μερικές μέρες πριν αλλά και τον τίτλο του, Thor: Love and Thunder. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα υποδυθεί ξανά τον ρόλο της αγαπημένης του Θεού του Κεραυνού, Jane Foster, όμως τώρα αυτή θα είναι η "worthy" που θα κρατάει πλέον το θρυλικό Mjolnir.

Πώς όμως έπεισαν την Portman να επιστρέψει μετά το Thor: Dark World; Το ρεπορτάζ του THR αποκαλύπτει λοιπόν όλο το παρασκήνιο για την έκπληξη που τρέλανε την Comic-Con.

Όπως αναφέρει, όλα έγιναν κάτω από άκρα μυστικότητα πριν από έξι μήνες αν και τα θεμέλια αυτής της ιδέας είχαν φυτευτεί πολύ καιρό πριν. Ο Kevin Feige δήλωσε μάλιστα πώς "η Natalie και ο Taika Waititi συμφώνησαν στο να γίνει μετά από μια συνάντηση".

'Αξιο απορίας είναι το γεγονός πως τίποτα δεν κατάφερε να διαρρεύσει στην εποχή των social media με τον Feige να συμπληρώνει:

Βρισκόταν εδώ και πάρα πολύ καιρό στα σκαριά και νομίζω πως έκλεισε η συμφωνία πριν πέντε-έξι μήνες. Το ότι δεν διέρρευσε θεωρώ πως ήταν μια σκληρή δοκιμασία από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. 

Σαφώς, επειδή η Portman θα είναι η νέα γυναίκα Thor του MCU αυτό δεν σημαίνει ότι ο Chris Hemsworth δεν θα επιστρέψει μαζί με την Tessa Thompson. Οι Thor και Valkyrie άλλωστε έχουν να παίξουν σημαντικό ρόλο στο πώς η θνητή Jane Foster θα γίνει άξια για να σηκώσει το τιμημένο Mjolnir. 

Το Thor: Love and Thunder θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου 2021.