To Doctor Strange 2 θα είναι η πρώτη ταινία τρόμου του MCU

Νέα στοιχεία για το sequel του Scott Derrickson
22 Ιουλίου 2019 17:10
To Doctor Strange 2 θα είναι η πρώτη ταινία τρόμου του MCU

Στο πλαίσιο του SDCC 2019 η Marvel Studios έστησε το δικό της πανηγύρι ανακοινώνοντας τις ταινίες που θα περιλαμβάνει το Phase 4 του κινηματογραφικού της σύμπαντος, το οποίο θα διαρκέσει μόλις δύο χρόνια. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ήταν αυτή του Doctor Strange 2, που αναμένεται να εξερευνήσει εκτενώς τους ορίζοντες του πολυσύμπαντος που δημιουργήθηκε από τα "Snaps/Blips" του Avengers: Endgame

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Hall H panel της Marvel Studios, ο σκηνοθέτης Scott Derrickson δήλωσε επί λέξη πως το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα "αποτελέσει την πρώτη τρομακτική ταινία του MCU".

Στο όλο ύφος της ταινίας που θα έχει ξεκάθαρα horror στοιχεία θα συμβάλλει η προσθήκη της Elizabeth Olsen ως Scarlett Witch στο πλάι του Doctor Strange του Benedict Cumberbatch. Μάλιστα, η σειρά WandaVision θα συνδέεται άρρητα με το sequel φιλμ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως μεγάλη έμπνευση για το sequel φαίνεται πως είναι ο H.P. Lovecraft. Ο διάσημος συγγραφέας μυθιστορημάτων τρόμου επηρρέασε τον Scott Derrickson καθώς ο υπότιτλος "In the Multiverse of Madness" αναφέρεται ευθέως στο σε ένα άπό τα πιο διάσημα βιβλία του, "At The Mountains of Madness". 

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι ακριβώς θα εξερευνήσει ο Dr. Steven Strange μέσα στην τρέλα του πολυσύμπαντος εκεί όπου εναλλακτικά σύμπαντα και timelines θα αποκαλύψουν διαφορετικές πτυχές του σύμπαντος της Marvel. 

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Μαΐου 2021.