Top Gun: Maverick | Πρώτο trailer για το sequel με τον Tom Cruise να σκίζει ξανά τους αιθέρες!

Στα όρια του "Danger Zone" πετά και πάλι!
19 Ιουλίου 2019 09:41
Top Gun: Maverick | Πρώτο trailer για το sequel με τον Tom Cruise να σκίζει ξανά τους αιθέρες!

Η Paramount Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του Top Gun 2 που παίζει με τη νοσταλγία και θυμίζει την κλασική ταινία δράσης που απογείωσε την καριέρα του Tom Cruise. Εδώ ο διάσημος ηθοποιός επιστρέφει και πάλι στα cockpit και στον ρόλο του Maverick. Τα πράγματα όμως είναι διαφορετικά 34 χρόνια μετά για τον άσο πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

"Με τόσα χρόνια προϋπηρεσίας, θα έπρεπε να ήσουν τουλάχιστον Ναύαρχος τώρα. Ωστόσο, είσαι ακόμα εδώ... Λοχαγός. Γιατί έτσι;" τον ρωτάει ο Ed Harris και ο Cruise απαντά: "Είναι ένα από τα μυστήρια της ζωής, κύριε" με το trailer να απογειώνεται κυριολεκτικά από εκεί και πέρα στους αιθέρες και την δράση του Top Gun: Maverick να ξεδιπλώνεται. 

Η σκηνοθεσία του Joseph Kosinski (Oblivion) σε συνδυασμό με την τολμηρή κινηματογράφηση του Claudio Miranda θα προσφέρουν μια καταιγιστική κινηματογραφική εμπειρία χιλιάδες πόδια πάνω από το έδαφος. 

Στο cast επιστρέφουν επίσης οι Jennifer Connelly και Val Kilmer στο ρόλο του "Iceman". O Miles Teller θα γεμίσει το κενό που άφησε ο "Goose" όντας ο πλέον ενήλικος γιος του, ενώ το cast συμπληρώνουν οι Jon Hamm και Lewis Pullman. 

Το Top Gun: Maverick θα προσγειωθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Ιουνίου 2020.