Luce trailer | Ένας νεαρός θα βρεθεί ένοχος από τη μια στιγμή στην άλλη

Είναι όμως όλα όπως φαίνονται;
18 Ιουλίου 2019 06:34
Luce trailer | Ένας νεαρός θα βρεθεί ένοχος από τη μια στιγμή στην άλλη

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο δράμα Luce για το οποίο στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Julius Onah, συνυπογράφοντας και το σενάριο μαζί με την J. C. Lee.

Εδώ πρωταγωνιστούν οι: Kelvin Harrison Jr., Brian Bradley, Naomi Watts, Octavia Spencer, Tim Roth, Norbert Leo Butz, Andrea Bang και η Marsha Stephanie Blake.

Η υπόθεση αφορά ένα παντρεμένο ζευγάρι (Watts, Roth) που καλείται να αντιμετωπίσει ένα περίπλοκο θέμα που σχετίζεται με τον θετό γιο τους (Harrison Jr.) τον οποίο πήραν υπό την προστασία τους από την ισοπεδωμένη από τον πόλεμο Ερυθραία. Εντούτοις, η καθηγήτρια (Spencer) της τάξης του διατείνεται ότι έχει βρει τυχαία κάτι άκρως δυσάρεστο για τον ίδιο. Η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο σύνθετη για την μελλοντική πορεία του νεαρού. Τώρα πια η οικογένειά του πασχίζει να διαχειριστεί αυτήν την κρίση που προέκυψε και να διαπιστώσει τι ακριβώς τρέχει με αυτόν. Είναι τελικά αληθή τα όσα του καταλογίζουν ως κατηγορίες;

Το Luce έχοντας προβληθεί κιόλας στο φετινό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Sundance, έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 2 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: