Επίσημο το Thor 4 με Chris Hemsworth και επιστροφή Taika Waititi

Ωστόσο το live action Akira θα μείνει στην άκρη επ' αόριστον
16 Ιουλίου 2019 19:25
Επίσημο το Thor 4 με Chris Hemsworth και επιστροφή Taika Waititi

Με το San Diego Comic-Con 2019 να πλησιάζει και τη Marvel Studios να ετοιμάζει ένα μεγάλο "πανηγύρι" οι ανακοινώσεις ξεκίνησαν ήδη. Μέσα από το THR που μετέδωσε πρώτο την είδηση, ανακοινώθηκε επίσημα το Thor 4 για το οποίο τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Taika Waititi, μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το ιδιαίτερο και αρκετά κωμικό Thor: Ragnarok του 2017. 

Ωστόσο, μετά από αυτή την ανακοίνωση η live action κινηματογραφική μεταφορά του AKIRA θα μείνει στην άκρη επ' αόριστον. Αρκετές πηγές κάνουν λόγο πως οι Warners ευελπιστούν να επανέλθει στα ηνία του project μετά το Thor 4 έστω και μεσοπρόθεσμα. 

Σαφώς και ο Chris Hemsworth θα μπει ξανά στο πετσί του Thor, έναν ρόλο που ενσαρκώνει με επιτυχία εδώ και χρόνια και έμελλε να σφραγίσει την καριέρα του. Μάλιστα ο Ασγκαρντιανός θεός του Κεραυνού, μετά τα γεγονότα του Avengers: Endgame, οδεύει για διαστημικές περιπέτειες και αναμένεται να τον δούμε σε μεγάλο ρόλο στο Guardians of the Galaxy Vol. 3 του James Gunn. 

Τα νέα για τον Thor και τους fans της Marvel είναι θετικά και αναμένετα να μάθουμε περισσότερα για το μέλλον του MCU στο ειδικό πάνελ στο πλαίσιο του SDCC 2019, το Σάββατο 20 Ιουλίου.