A Quiet Place 2: Κάντε ησυχία γιατί ξεκίνησαν τα γυρίσματα του sequel (pic)

Και ο John Krasinski το γιορτάζει με μια αναμνηστική φωτογραφία
16 Ιουλίου 2019 10:51
A Quiet Place 2: Κάντε ησυχία γιατί ξεκίνησαν τα γυρίσματα του sequel (pic)

Ο John Krasinski επιστρέφει για το sequel του A Quiet Place αλλά αυτή τη φορά πίσω από τις κάμερες και δεν μπορεί να κρατήσει τον ενθουσιασμό του. Για αυτόν τον λόγο ο επιτυχημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης ανήρτησε στο Twitter του μια φωτογραφία, ανακοινώνοντας παράλληλα την έναρξη των γυρισμάτων του A Quiet Place 2:

Φαίνεται πως η συνέχεια ακόμη δεν έχει επίσημο τίτλο και αναφέρεται απλώς ως "Part II". Όσον αφορά το cast εκεί θα δούμε την επιστροφή της Emily Blunt στο ρόλο της Evelyn Abbott, μαζί με τα παιδιά της Millicent Simmonds και Noah Jupe.

Η απουσία του χαρακτήρα του Krasinski δικαιολογείται από το γεγονός ότι θυσιάστηκε για να σωθούην τα παιδιά του στο πρώτο φιλμ. Στις νέες προσθήκες συναντάμε το ηχηρό όνομα του Cillian Murphy του Peaky Blinders και του Brian Tyree Henry.  

Στην φωτογραφία του sequel ο Krasinski τοποθέτησε την Polly Morgan, που έχει γυρίσει τα απίθανα κάδρα του Legion και φαντάζει μια άξια διάδοχος της Charlitte Bruus Christensen. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο A Quiet Place αποτέλεσε μια τεράστια εμπορική επιτυχία καθώς με ένα budget των $17 εκατομμυρίων έβγαλε πάνω από $340 εκ. παγκοσμίως, με την Paramount να δίνει άμεσα το πράσινο φως για την ανάπτυξη της συνέχειας. 

Το A Quiet Place 2 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 20 Μαρτίου 2020.