Ad Astra trailer | Ο Brad Pitt πραγματοποιεί μία άκρως απόρρητη διαστημική αποστολή

Και διερευνά αν όντως ξεκίνησε έτσι όπως ξέρουμε η αρχή των πάντων
10 Ιουλίου 2019 08:24
Ad Astra trailer | Ο Brad Pitt πραγματοποιεί μία άκρως απόρρητη διαστημική αποστολή

Η 20th Century Fox έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το διαστημικό δράμα Ad Astra του James Gray, όπου του cast ηγείται εδώ ο Brad Pitt συντονίζοντας και τις διαδικασίες παραγωγής μαζί με τους Dede Gardner, Jeremy Kleiner, James Gray, και τον Anthony Katagas.

Το σενάριο υπογράφει ο ίδιος ο σκηνοθέτης μαζί με τον Ethan Gross. Ο βασικός άξονας του έργου περιστρέφεται γύρω από τον αστροναύτη ‘Roy McBride’ (Brad Pitt) ο οποίος ξεκινά μία ριψοκίνδυνη μυστική αποστολή στα πέρατα του ηλιακού μας συστήματος ώστε να ξαναβρεί τον πατέρα του (Tommy Lee Jones) που εδώ και χρόνια έχει χαθεί. Ο ήρωας αναλαμβάνει ως καθήκον του την λύση ενός κοσμικού μυστηρίου εξαιτίας του οποίου διακυβεύεται πια το μέλλον του πλανήτη μας. Η αναζήτηση του αυτή, θα φέρει τον ‘Roy’ στα όρια των δυνάμεών του ενώ θα τον κάνει να διαπιστώσει ότι υπάρχουν πράγματα που ξεφεύγουν από τις υφιστάμενες αντιλήψεις για την ύπαρξη του ίδιου του ανθρώπου και την θέση της Γης μέσα στο αχανές σύμπαν.

Παίζουν επιπλέον οι: Ruth Negga, Liv Tyler και ο Donald Sutherland.

Το Ad Astra έχει δρομολογηθεί να κάνει ποδαρικό στις Η.Π.Α. στις 20 Σεπτεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: