Dora and the Lost City of Gold trailer | H Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια ξεκινά μία νέα αποστολή

Και βάζει μπρος να βρει μία χαμένη πόλη των Incas βαθιά μέσα στη ζούγκλα!
10 Ιουλίου 2019 08:01
Dora and the Lost City of Gold trailer | H Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια ξεκινά μία νέα αποστολή

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο live action φιλμ Dora and the Lost City of Gold του James Bobin, όπου εν προκειμένω την τιμητική της έχει η μικρούλα γνωστή σε όλους ως «‘Dora’, η μικρή εξερευνήτρια».

Η χαρακτηριστική αυτή φιγούρα από το ομώνυμο σόου κινουμένων σχεδίων του Nickelodeon μεταπηδά πλέον στην μεγάλη οθόνη, στη εφηβική της εκδοχή ζωντανεύοντας στο πρόσωπο της Isabela Moner.

Η όλη πλοκή λοιπόν, περιστρέφεται γύρω από την παραπάνω μορφή η οποία απ’ όταν θυμάται τον  εαυτό της ανέκαθεν της άρεσε να εξερευνά την ζούγκλα μαζί με τον πατέρα (Michael Peña) και την μητέρα της (Eva Longoria). Εντούτοις, κάποτε διαπιστώνει ότι η εμπειρία του λυκείου αποδεικνύεται πιο τρομακτική από κάθε προηγούμενη!

Στο μεταξύ ωστόσο, η νεαρή, μαζί με το αξιαγάπητο μαϊμουδάκι της, ‘Boots’, και τον κολλητό της, ‘Diego’, αλλά και με μία παρέα συμμαθητών τους θα βάλουν τα δυνατά τους να σώσουν τους γονείς της από έναν τεράστιο κίνδυνο και να εξιχνιάσουν ένα από τα πιο μεγάλα μυστήρια σε μία σβησμένη από τον χάρτη πόλη των Incas γεμάτη αμύθητους θησαυρούς.

Το σενάριο επιμελήθηκαν οι Nicholas Stoller και Matthew Robinson. Το cast συναπαρτίζουν ακόμη οι: Temuera Morrison, Eugenio Derbez, Danny Trejo και ο Benicio del Toro.

Την χρηματοδότηση του εγχειρήματος ανέλαβαν οι: Paramount Players, Walden Media, και η Nickelodeon Movies.

Το Dora and the Lost City of Gold έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 9 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: