Συζητιέται το sequel του Brightburn, όπως αποκαλύπτει ο James Gunn

Η ταινία τρόμου που μεταμορφώνει τον Superman σε δολοφόνο
09 Ιουλίου 2019 11:38
Συζητιέται το sequel του Brightburn, όπως αποκαλύπτει ο James Gunn

Η πρωτότυπη ταινία τρόμου Brightburn αποδείχθηκε μια τίμια εμπορική επιτυχία καθώς με ένα budget που δεν ξεπέρασε τα $6 εκ., έβγαλε πάνω από $31 εκατομμύρια παγκοσμίως. Πρόκεται για ένα spinoff της ιστορίας ενός αγοριού με δυνάμεις σαν τον Superman που αντί να μεγαλώσει ως ο σωτήρας της ανθρωπότητας μετατρέπεται σε έναν μανιακό δολοφονό.

Τώρα ο δημιουργός και οραματιστής της ταινίας, James Gunn, αποκάλυψε μέσα από το Instagram του ότι συζητιέται ένα sequel για το Brightburn.

Συγκεκριμένα σε μια συζήτηση που είχε στοα σχόλια ο διάσημος σκηνοθέτης των Guardians of the Galaxy με έναν fan που ζητούσε να υπάρξει συνέχεια στο Brightburn, είπε τα εξής:

-Χρειαζόμαστε και ένα sequel του Brightburn! Θα ήθελες να το σκηνοθετήσεις;

Gunn: Θαρρώ πως είμαι αρκετά απασχολημένος για τα επόμενα χρόνια με το Suicide Squad και αμέσως μετά το Guardians 3 αλλά υπάρχουν συζητήσεις για το sequel. 

Γίνεται κατανοητό πως το πρόγραμμά του είναι τόσο γεμάτο που ένα Brightburn 2 θα κάνει μερικά χρόνια μέχρι να βγει στις αίθουσες, εφόσον φυσικά πάρει το πράσινο φως. Ο Gunn μέσα στο Σεπτέμβριο ξεκινάει να γυρίζει το The Suicide Squad ώστε να βγει τον Αύγουστο του 2021 και το 2020 θα καταπιαστεί με το Guardians of the Galaxy 3