The Death and Life of John F. Donovan trailer | Πόσο απέχει άραγε ο θρίαμβος από την πτώση;

Ο Kit Harington προσπαθεί να βρει απαντήσεις μέσα από το δράμα του Xavier Dolan
09 Ιουλίου 2019 12:15
The Death and Life of John F. Donovan trailer | Πόσο απέχει άραγε ο θρίαμβος από την πτώση;

Η Entertainment One έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το επερχόμενο δράμα The Death and Life of John F. Donovan την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Xavier Dolan, ενώ του cast ηγείται ο σταρ του Game of Thrones, Kit Harington.

Η όλη πλοκή εκτυλίσσεται αρχές του 2000 και αφορά τον ‘John F. Donovan’ (Harington), μία νέα επιτυχημένη περσόνα της αμερικανικής τηλεόρασης και την αλληλογραφία του με τον ‘Rupert Turner’, έναν πιτσιρικά που μένει μαζί με την μητέρα του στην Αγγλία.

Ωστόσο, η ζωή τους λαμβάνει πολύ απρόσμενη τροπή όταν γνωστοποιηθεί η επικοινωνία που έχουν και αρχίσουν να οργιάζουν οι φήμες για το τί τους ενώνει εν τέλει μεταξύ τους. Ο ‘Donovan’ βαθμιαία οδηγείται στην καταβαράθρωση και στη λήθη του ονόματός του. Δέκα χρόνια μετά το αγόρι έχει πια μεγαλώσει και κάνει καριέρα στον χώρο της υποκριτικής. Εντούτοις, κάποτε στη μέση μίας συνέντευξης του, αρχίζει να κατακλύζεται από μνήμες που είχε από το παλιό του είδωλο.

Παίζουν επιπλέον οι: Jacob Tremblay, Natalie Portman, Susan Sarandon, Kathy Bates, Thandie Newton, Ben Schnetzer, και ο Jared Keeso.

Το The Death and Life of John F. Donovan που προβλήθηκε στο περσινό Διεθνές Φεστιβάλ του Τορόντο, έχει δρομολογηθεί να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 23 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: