Red Notice: Ο Ryan Reynolds μαζί με τους Dwayne Johnson και Gal Gadot

Στο blockbuster φιλμ δράσης του Netflix από τον σκηνοθέτη του Skyscraper
09 Ιουλίου 2019 10:47
Red Notice: Ο Ryan Reynolds μαζί με τους Dwayne Johnson και Gal Gadot

Το φιλμ δράσης Red Notice που είχε υπογράψει ο Dwayne Johnson για λογαριασμό της Universal Pictures πλέον μετακομίζει στο Netflix. Πρόκεται για τη νέα ταινία του σκηνοθέτη του Skyscraper, Rawson Marshall Thurber στην οποία ο Johnson θα πρωταγωνιστεί μαζί με την Gal Gadot. Τώρα όμως ανακοινώθηκε μια νέα προσθήκη που ολοκληρώνει το κυρίως cast.

Ο λόγος για τον Ryan Reynolds, που μετά το πέρασμά του ως Pikachu στην Pokemon ταινία θα επιστρέψει σε έναν ρόλο μπροστά από τις κάμερες και ολοκληρώνει έτσι ένα καυτό πρωταγωνιστικό τρίο για την streaming υπηρεσία.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#REDNOTICE is officially ON! @vancityreynolds joins @therock and myself on this @netflix production.  So excited about this project! This is gonna be so much fun & I can't wait to share this one with you. Let’s do this boys!  #REDNOTICE #NETFLIX

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gal Gadot (@gal_gadot) στις 9 Ιούλ, 2019 στις 1:09 πμ PDT

Ακούγεται ότι το Red Notice θα είναι η μεγαλύτερη και πιο ακριβή παραγωγή του Netflix, μαζί με το The Irishman του Martin Scorsese. Το budget της παραγωγής λέγεται ότι ξεπερνάει τα $130 εκατομμύρια. Πρόσφατα, ο streaming γίγαντας δήλωσε πως θα ειναι περισσότερο επιλεκτικός στο που θα ξοδεύει το budget του για τέτοιου βεληνεκούς παραγωγές, ώστε να αποφύγει αποτυχίες όπως το Triple Frontier. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Collider, το Netflix κατάφερε να τσιμπήσει την ταινία επειδή η Universal είχε γεμάτο το πρόγραμμά της και το συμβόλαιο της παραγωγής επέτρεψε αυτήν την κίνηση. 

To Red Notice ήταν προγραμματισμένο για το Νοέμβριο του 2020, όμως τώρα είναι άγνωστο εάν θα παραμείνει σε αυτή την ημερομηνία ή θα αλλάξει.