JOKER: Ετοιμαστείτε για έναν εντελώς πρωτότυπο Joker μακριά από τα comics

O σκηνοθέτης Todd Phillips σε αποκαλύψεις
08 Ιουλίου 2019 22:59
JOKER: Ετοιμαστείτε για έναν εντελώς πρωτότυπο Joker μακριά από τα comics

Νέες ζουμερές πληροφορίες ήρθαν στο φως για το Joker, την standalone ταινία της DC για τη γέννηση του κλασικού villain του Batman. Ο Todd Phillips, σκηνοθέτης της άκρως αναμενόμενης ταινίας, μίλησε στο Empire για τον χαρακτήρα του Joker του Joaquin Phoenix, αποκαλύπτοντας πως θα δούμε μια εντελώς διαφορετική βερσιόν:

Δεν ακολουθήσαμε τίποτα από τα comics, επειδή ο κόσμος τρελένεται για αυτά. Γράψαμε απλά την δική μας βερσιόν του πώς ένας άνθρωπος μπορεί να μετατραπεί στον Joker. Αυτό μου φάνηκε ενδιαφέρον. Δεν κάνουμε καν μια ταινία με τον Joker αλλά μια ιστορία με το πώς μεταμορφώνεται στον Joker. Αφορά αποκλειστικά αυτόν τον άνδρα. 

Ο οσκαρικός Phoenix, λοιπόν, θα υποδυθεί μια εντελώς φρέσκια εκδοχή του θρυλικού κακού της DC. Μια βερσιόν που θα είναι απελευθερωμένη από τα όσα έχουν διαβάσει οι fans στα comics, γεγονός το οποίο σίγουρα εντείνει το ενδιαφέρον για το τελικό αποτέλεσμα. Από το πρώτο trailer κιόλας οι προθέσεις για μια άκρως σκοτεινή, τραχιά και διόλου "superhero" ταινία φάνηκαν και το κοινό αντέδρασε θετικά. 

Στην ταινία που σκηνοθετεί ο Todd Phillips σε παραγωγή του Martin Scorsese, συμπρωταγωνιστούν και άλλα μεγάλα ονόματα όπως ο Robert De NiroBrett CullenZazie BeetzBill Camp, Frances Conroy, Glenn Fleshler, Douglas Hodge, Marc Maron, Josh Pais, και Shea Whigham.

Μένει να δούμε εάν ο Joker του Joaquin Phoenix θα απολαύσει μια παρόμοια αποδοχή όπως αυτή της θρυλικής ερμηνείας του Heath Ledger στο The Dark Knight

Το JOKER θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Οκτωβρίου 2019 στους ελληνικούς κινηματογράφους.