Ready or Not (αφίσα) | Η Samara Weaving θα πρέπει να παλέψει σκληρά για την ζωή της

Και να γλιτώσει από τους νέους της συγγενείς την πρώτη νύχτα του γάμου της
08 Ιουλίου 2019 12:10
Ready or Not (αφίσα) | Η Samara Weaving θα πρέπει να παλέψει σκληρά για την ζωή της

Κυκλοφόρησε καινούργια αφίσα για το επερχόμενο horror φιλμ Ready or Not των Tyler Gillett και Matt Bettinelli-Oplin, όπου εδώ πρωταγωνιστεί η Samara Weaving (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, Picnic at Hanging Rock, Ash vs. Evil Dead).

Το σενάριο επιμελήθηκαν οι Guy Busick και Ryan Murphy. Η όλη υπόθεση επικεντρώνεται στη ‘Grace’, μία νέα νύφη η οποία τη νύχτα του γάμου της δέχεται μία πολύ παράξενη πρόταση από την εύπορη οικογένεια του συντρόφου της. Τα πεθερικά της λοιπόν, της δηλώνουν ρητά πως όποιος θέλει να ενταχθεί ως μέλος της φαμίλιας τους θα πρέπει να περάσει από μία σειρά δοκιμασιών, μία παράδοση που μεταβιβάζεται χρόνια τώρα από τους γονείς στα παιδιά.

Το ιδιότυπο αυτό εθιμοτυπικό στην αρχή τουλάχιστον προσιδιάζει σε κρυφτό. Εντούτοις, το εν λόγω παιχνίδι γρήγορα παίρνει θανάσιμη τροπή όπου νικητής θα βγει αυτός που θα αγωνιστεί με νύχια και με δόντια να μείνει ζωντανός.

Το cast συμπληρώνουν επιπλέον οι: Andie MacDowell (Groundhog Day), Adam Brody (Shazam!), Mark O’Brien (Halt and Catch Fire), Henry Czerny (Revenge), Kristian Bruun (Orphan Black), Melanie Scrofano (Wynonna Earp) και η Elyse Levesque (The Originals).

Το Ready or Not έχει δρομολογηθεί να κάνει ποδαρικό στις αμερικανικές αίθουσες στις 23 Αυγούστου του 2019.