Mulan teaser | Ο θρύλος της Mulan ξαναζωντανεύει!

Και η Liu Yifei ετοιμάζεται να γίνει η πολεμίστρια που όλοι αγαπάμε!
07 Ιουλίου 2019 20:30
Mulan teaser | Ο θρύλος της Mulan ξαναζωντανεύει!

Η Disney έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο teaser της live action ταινίας Mulan με πρωταγωνίστρια την Liu Yifei που υποδύεται την διάσημη ηρωίδα του ομώνυμου κλασικού παραμυθιού του 1998.

Η καινούργια ‘Hua Mulan’ της μοντέρνας αυτής κινηματογραφικής διασκευής, φιλοδοξεί με την σειρά της να συνεπάρει μικρούς και μεγάλους. Θα δούμε λοιπόν, να έρχεται και πάλι στη μεγάλη οθόνη μία από τις πιο περίφημες φιγούρες κινουμένων σχεδίων της Disney. Θα την παρακολουθήσουμε να ζει μία απίθανη περιπέτεια ενώ γίνεται μέλος του αυτοκρατορικού στρατού της Κίνας. Θα μεταμφιεστεί σε άνδρα στρατιώτη προκειμένου να γλιτώσει ο πατέρας της από την υποχρεωτική επιστράτευση που γίνεται για την απόκρουση της επίθεσης των Βόρειων εισβολέων. 

 

Το cast συγκροτούν επίσης οι: Jet Li (The Expendables films, Unleashed, Romeo Must Die), Donnie Yen, Utkarsh Ambudkar (Pitch Perfect), Jason Scott Lee (Dragon: The Bruce Lee Story, The Jungle Book, Hidden Dragon: Sword of Destiny), Gong Li (Memoirs of a Geisha, Miami Vice, Hannibal Rising), Yoson An, Ron Yuan, Xana Tang και ο Chum Ehelepola.

Την σκηνοθεσία του φιλμ υπογράφει η Niki Caro, ενώ το σενάριο οι Rick Jaffa, Lauren Hynek, και η Amanda Silver.Τις διαδικασίες της εξωτερικής παραγωγής ανέλαβαν οι: Jason Reed, Chris Bender, Jake Weiner, Bill Kong, Tendo Nagenda και η Jessica Virtue.

Για τα γυρίσματα του Mulan επιλέχθηκαν διάφορες τοποθεσίες σε Νέα Ζηλανδία και Κίνα, ενώ αναμένεται να διανεμηθεί στα αμερικανικά σινεμά στις 27 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: