Blood Paradise trailer | Η ανυποψίαστη Andréa Winter δοκιμάζει να χαλαρώσει στη σουηδική επαρχία

Όμως σύντομα θα διαπιστώσει ότι η ζωή εκεί μόνο ιδανική δεν είναι!
03 Ιουλίου 2019 18:03
Blood Paradise trailer | Η ανυποψίαστη Andréa Winter δοκιμάζει να χαλαρώσει στη σουηδική επαρχία

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο θρίλερ τρόμου Blood Paradise του Patrick von Barkenberg ο οποίος όχι μόνο παίζει, σκηνοθετεί αλλά επιπρόσθετα υπογράφει εδώ από κοινού το σενάριο μαζί με την Andréa Winter (A Little Bit Of Bad, A Stranger Without) που ηγείται του cast.

Η όλη πλοκή εστιάζει σε μία συγγραφέα αστυνομικών μυθιστορημάτων, την ‘Robin Richards’ (Winter) η οποία έπειτα από τα τελευταία σκαμπανεβάσματα στην καριέρα της, έχει πέσει σε δυσμένεια. Ο εκδότης της λοιπόν, την προτρέπει να ταξιδέψει για λίγο στην Σουηδική ύπαιθρο ώστε να ανακτήσει την έμπνευση και την δημιουργικότητά της. Η ίδια μόλις φτάνει εκεί δυσκολεύεται να προσαρμοστεί. Η προσπάθειά της να αποσυμπιεστεί πέφτει στο κενό έπειτα από την γνωριμία της με μία ιδιόρρυθμη οικογένεια αγροτών. Μάλιστα, στα μάτια της μοιάζει να έχουν κάτι ανεξήγητα επικίνδυνο που την θέτει σε επιφυλακή όποτε τυχαίνει να συναντηθούν. Και δυστυχώς δεν θα αργήσει η διαίσθησή της να βγει αληθινή!

Παίζουν ακόμη οι: Christer Cavallius, Patrick von Barkenberg, Martina Novak, Ingrid Hedström, Ellinor Berglund και ο Lars Brunnström.

To Blood Paradise αναμένεται να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 16 Ιουλίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: