Little Mermaid | H Melissa McCarthy είναι σε συζητήσεις για τον ρόλο της ‘Ursula’

Και ίσως την δούμε να ερμηνεύει την πανούργα μάγισσα του βυθού
01 Ιουλίου 2019 20:28
Little Mermaid | H Melissa McCarthy είναι σε συζητήσεις για τον ρόλο της ‘Ursula’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η υποψήφια για Όσκαρ, Melissa McCarthy βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να υποδυθεί την μοχθηρή μάγισσα ‘Ursula’ στην live-action κινηματογραφική διασκευή Little Mermaid.

Στην φρέσκια αυτή μεταφορά που φυσικά έχει ως επίκεντρό της τις περιπέτειες της ‘Μικρής Γοργόνας’, της ‘Ariel’, εμπνέεται από το κλασικό παραμύθι του Hans Christian Andersen αλλά και από την αντίστοιχη επιτυχημένη ταινία που έβγαλε η Walt Disney το 1989.

Εδώ, επιστρατεύεται πια ως σκηνοθέτης ο Rob Marshall (Chicago, Memoirs of a Geisha, Nine) ενώ το σενάριο θα επιμεληθεί ο David Magee (Life of Pi, Mary Poppins Returns).

O Marshall προχωράει λοιπόν, σε μία ακόμη συνεργασία του με την Disney δεδομένων και άλλων προηγούμενων δουλειών του με αυτήν, όπως είναι τα: Mary Poppins Returns, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, και το Into the Woods.

Για τις ανάγκες του νέου αυτού εγχειρήματος, η Disney έχει ήδη έρθει σε συνεννόηση με τους Lin-Manuel Miranda και Alan Menken ώστε να δημιουργήσουν ένα soundtrack με τα παλιά κομμάτια του πρωτότυπου φιλμ αλλά και με νέες συνθέσεις.

Άρα, θα ξανακούσουμε τα νοσταλγικά τραγούδια  Under The Sea και Part of Your World! Ετοιμαστείτε να εξερευνήσουμε και πάλι το βασίλειο του ωκεανού παρέα με τον Φούσκα και τον Σεμπάστιαν!