Dave Bautista: Του προκαλούν εμετό τα Fast & Furious - "Προτιμώ να κάνω καλές ταινίες"

Λάσπη στο franchise ρίχνει ο αστέρας των Guardians of the Galaxy
29 Ιουνίου 2019 20:13
Dave Bautista: Του προκαλούν εμετό τα Fast & Furious - "Προτιμώ να κάνω καλές ταινίες"

Είναι γνωστό πως ο Dave Bautista δεν μασάει τα λόγια και τις απόψεις του, ακόμη κι αν αυτές έχουν την τάση να προκαλούν τριγμούς στις επαγγελματικές του σχέσεις, όπως όταν εξέφρασε δημόσια ότι η Disney βιάστηκε να απολύσει τον James Gunn από το τιμόνι του Guardians of the Galaxy 3.

Μια νεά του δήλωση έκανε αίσθηση, όταν ο πρώην σταρ του WWE απάντησε σε ένα tweet που έκανε ένας fan, ο οποίος ευχήθηκε να γίνει μια ταινία του Fast & Furious με πρωταγωνιστές τους Dwayne "The Rock" Johnson και John Cena, με τον Bautista σε ρόλο κακού. 

Η απάντηση που έδωσε ήταν αφοπλιστική:

"Σε ευχαριστώ για την πρότασή σου..." είπε ο Bautista, συνοδεύοντας το tweet του με δύο emoji που συμβολίζουν την τάση για εμετό και το hashtag που λέει "Προτιμώ να κάνω καλές ταινίες". 

Τον έχουμε δει άλλωστε σε μεγάλες παραγωγές όπως το Spectre του Sam Mendes και το Blade Runner 2049 του Denis Villeneuve, με την δεύτερη να εμπίπτει στην κατηγορία των σινεφίλ ταινιών. Οι δύο πρώην συνάδελφοί του στο WWE έχουν προτιμήσει την οδό των blockbuster ταινιών για την καριέρα τους. Όποιες και να είναι οι επιθυμείες των fans, ειδικά του Fast & Furious, είναι ξεκάθαρο πως ο "Drax" των Guardians και Avengers δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτό.