Burn trailer | Ο Josh Hutcherson μέσα σε μια νύχτα θα παίξει με την φωτιά

Αλλά ο σταρ του ‘Hunger Games’ από θέση επιτιθέμενου θα βρεθεί σε αυτήν του αμυνόμενου
27 Ιουνίου 2019 21:13
Burn trailer | Ο Josh Hutcherson μέσα σε μια νύχτα θα παίξει με την φωτιά

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο ψυχολογικό θρίλερ Burn με το οποίο επιχειρεί το σκηνοθετικό του ντεμπούτο ο Mike Gan, με πρωταγωνιστές τον Josh Hutcherson (Hunger Games movies), την Tilda Cobham-Hervey και την Suki Waterhouse.

 

O Hutcherson υποδύεται τον ‘Billy’, έναν μικροαπατεώνα που έχει ανάγκη από χρήματα. Έτσι, αποφασίζει να μπει σε ένα βενζινάδικο και οπλισμένος να κάνει το ανυποψίαστο προσωπικό να υπακούσει στον σκοπό του. Σύντομα ωστόσο αντιλαμβάνεται ότι έκανε πολύ μεγάλο λάθος. Η μία από τους υπαλλήλους εκεί, η ‘Melinda’ (Cobham-Hervey) αποδεικνύεται πολύ πιο επικίνδυνη απ’ όσο δείχνει.  Αφότου τον καίει το πρόσωπό του με ένα ποτήρι καυτό καφέ τον δένει πισθάγκωνα σε μία καρέκλα και προσπαθεί να μάθει πράγματα για αυτόν πείθοντας και την συνάδελφό της, ‘Sheila’, (Waterhouse) να την βοηθήσει έως ότου φτάσει η αστυνομία.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Harry Shum Jr., Shiloh Fernandez και ο Josh Hutcherson.

Το Burn αναμένεται να διανεμηθεί σε επιλεγμένες αμερικανικές αίθουσες από την Momentum Pictures στις 23 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: