The Informer trailer | Ο Joel Kinnaman καλείται να παλέψει για την ζωή του και των αγαπημένων του

Και θα πρέπει να αγωνιστεί σκληρά πολεμώντας με τον υπόκοσμο και με μυστικούς πράκτορες
27 Ιουνίου 2019 21:02
The Informer trailer | Ο Joel Kinnaman καλείται να παλέψει για την ζωή του και των αγαπημένων του

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο αστυνομικό-κατασκοπευτικό θρίλερ The Informer του Andrea Di Stefano, όπου πρωταγωνιστεί ο Joel Kinnaman (Altered Carbon, Suicide Squad, House of Cards).

Η ταινία αυτή εμπνέεται από το βιβλίο Three Secondsτων Anders Roslund και Börge Hellström,με τον Matt Cook να έχει επιμεληθεί το σενάριο.

Η όλη πλοκή αφορά τον ‘Pete Koslow’ (Joel Kinnaman), έναν απόστρατο αξιωματικό των Ειδικών Δυνάμεων ο οποίος μπαίνει στην φυλακή για να υπερασπιστεί την σύντροφό του (Ana de Armas) από κάποιον που της επιτίθεται. Τον πλησιάζουν λοιπόν, δύο πράκτορες του FBI (Rosamund Pike, Clive Owen) και του προτείνουν να εργαστεί ως πληροφοριοδότης τους ώστε να μειωθεί η ποινή του. Για να γίνει αυτό πρέπει να εξουδετερώσει τον πιο μεγάλο κεφάλι της μαφίας στην Νέα Υόρκη, τον διαβόητο “Στρατηγό”.

Εντούτοις, όταν στο συγκεκριμένο εγχείρημα πέσει νεκρός και ένας μυστικός αστυνομικός του NYPD, ο ήρωας θα πρέπει να προστατευτεί τόσο από τους ομοσπονδιακούς όσο και από τον υπόκοσμο. Ο “Στρατηγός” στέλνει πίσω στην φυλακή τον ‘Koslow’ για ξεκινήσει εκεί κρυφά διακίνηση ναρκωτικών. Το FBI του διευκρινίζει ότι το παιχνίδι σε διπλό ταμπλό είναι το μόνο που τον κρατάει ζωντανό και ότι υπό αυτό τον όρο θα τηρηθεί η συμφωνία όπου έχουν προχωρήσει. Τώρα πια ο Koslow χρειάζεται να σκεφτεί προσεκτικά πώς θα γλιτώσει ο ίδιος και η οικογένειά του ενώ ο κλοιός γύρω του στενεύει τόσο από το οργανωμένο έγκλημα όσο και από το FBI.

Το The Informer αναμένεται να κάνει ποδαρικό στις Η.Π.Α. στις 16 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: