Charlie's Angels trailer | Οι Kristen Stewart, Naomi Scott, και η Ella Balinska είναι οι Άγγελοι του Τσάρλι

Και θα κάνουν τα πάντα για να σώσουν τον πλανήτη από τον όλεθρο
27 Ιουνίου 2019 20:47
Charlie's Angels trailer | Οι Kristen Stewart, Naomi Scott, και η Ella Balinska είναι οι Άγγελοι του Τσάρλι

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την επερχόμενη action κωμωδία Charlie's Angels της Elizabeth Banks, που επιμελήθηκε και το σενάριο το οποίο βασίζεται σε μία ιδέα των Evan Spiliotopoulos και David Auburn.

Το διάσημο λοιπόν, κινηματογραφικό franchise εμπλουτίζεται με ένα ακόμη φιλμ το οποίο αντλεί έμπνευση και από την πρωτότυπη τηλεοπτική σειρά των Ivan Goff και Ben Roberts που γνώρισε τεράστια επιτυχία κατά την δεκαετία του ’70 και του ’80.

Η όλη πλοκή του έργου εστιάζει στους ‘Άγγελους του Τσάρλι’ που ανέκαθεν παρείχαν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ασφαλείας σε ιδιωτικούς πελάτες έχοντας και εξαιρετικές ερευνητικές δεξιότητες. Πλέον, η εταιρεία ‘Townsend Agency’ για την οποία εργάζονται επεκτείνεται και σε διεθνές επίπεδο έχοντας στρατολογήσει την αφρόκρεμα των πιο ευφυών, ατρόμητων και άρτια εκπαιδευμένων γυναικών πρακτόρων σε όλη την υφήλιο. Πολλές από τις ομάδες αυτές που έχουν φτιαχτεί δραστηριοποιούνται υπό την καθοδήγηση πολλών ‘Bosleys’, αναλαμβάνοντας μερικές από τις πιο δύσκολες υποθέσεις. Όταν ένας νεαρός μηχανικός συστημάτων κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για μία επικίνδυνη τεχνολογία, οι Άγγελοι του Τσάρλι ενεργοποιούνται άμεσα μπαίνοντας στην πρώτη γραμμή για να αποφευχθεί μία οικουμενική καταστροφή.

Πρωταγωνιστούν οι Kristen Stewart, Naomi Scott, και η Ella Balinska, ενώ υποκριτικά τις πλαισιώνουν οι: Noah Centineo, Sam Claflin, Djimon Hounsou, Banks, και ο Patrick Stewart.

Το Charlie's Angels αναμένεται να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 15 Νοεμβρίου του 2019 από την Sony Pictures. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: