Official Secrets trailer | Υπήρξε κάποιος που αποπειράθηκε να αποτρέψει την εισβολή στο Ιράκ;!

H Keira Knightley υποδύεται μία μυστική πράκτορα που προσπάθησε να το κάνει
27 Ιουνίου 2019 10:54
Official Secrets trailer | Υπήρξε κάποιος που αποπειράθηκε να αποτρέψει την εισβολή στο Ιράκ;!

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο πολιτικό θρίλερ Official Secrets του βραβευμένου με Χρυσό Αγαλματίδιο, Gavin Hood (Tsotsi, X-Men Origins: Wolverine, Ender’s Game), το οποίο εμπνέεται από το βιβλίο The Spy Who Tried to Stop a Warπου αφορά αληθινά γεγονότα σχετικά με την Βρετανίδα μυστική πράκτορα, Katharine Gun.

Εδώ, την παραπάνω φυσιογνωμία ενσαρκώνει η Keira Knightley (Pirates of the Caribbean movies, Pride and Prejudice), δίπλα της βλέπουμε και τον Matt Smith (Doctor Who) ως τον Βρετανό δημοσιογράφο Martin Bright.

Η υπόθεση διαδραματίζεται το 2003 επί προεδρίας του Bush, τα αμερικανικά στρατεύματα ετοιμάζονταν να εισβάλλουν στο Ιράκ. Για να αποτραπεί κάτι τέτοιο, η Katharine Gun ξεκίνησε έναν δύσκολο αγώνα. Η ταινία δηλαδή διαφωτίζει το πώς ενέργησε αυτό το άτομο γνωστοποιώντας απόρρητα στοιχεία για παράνομες κατασκοπευτικές ενέργειες μεθοδευμένες από τις Η.Π.Α και το Ηνωμένο Βασίλειο εναντίον μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών. Η εφαρμογή μίας τέτοιας επιχείρησης θα λειτουργούσε έτσι ώστε να εκβιαστούν μικρότερα κράτη να στηρίξουν τον πόλεμο.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Ralph Fiennes, Matthew Goode, και ο Rhys Ifans.

Το Official Secrets έχοντας προβληθεί ήδη και στο φετινό Sundance Film Festival, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες των Η.Π.Α. από την IFC Films στις 23 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: