Avengers: Endgame | Αυτό θα είναι το έξτρα υλικό της επανακυκλοφορίας

Η Τελευταία Πράξη της Marvel για να νικήσει το Avatar
26 Ιουνίου 2019 09:33
Avengers: Endgame | Αυτό θα είναι το έξτρα υλικό της επανακυκλοφορίας

H Marvel ανακοίνωσε και επίσημα το έξτρα υλικό που θα περιλαμβάνει η επανακυκλοφορία του Avengers: Endgame στις κινηματογραφικές αίθουσες. Αν και ο Kevin Feige αρχικά είχε δηλώσει ότι θα περιλαμβάνονται νέα πλάνα, τελικά το επιπλέον περιεχόμενο ίσως να μην είναι ακριβώς αυτό που περιμέναν οι fans. 

Στην επανακυκλοφορία που επίσημα η Marvel Studios ονόμασε ως "Bring Back" event θα περιλαμβάνονται ένα εισαγωγικό βίντεο από τον Anthony Russo, μια κομμένη σκηνή (εικάζεται ότι θα είναι με τον Hulk), ένα tribute στον Stan Lee και ένα sneak peek στο Spider-Man: Far From Home που κυκλοφορεί την ερχόμενη εβδομάδα. 

Μάλιστα, όσοι θεατές τιμήσουν την επανέκδοση του Endgame θα λάβουν ένα αποκλειστικό poster με το gauntlet του Iron Man και την ατάκα "We Love You 3000". 

Αξίζει να σημειωθεί πως το Endgame θα επανακυκλοφορήσει και στην Ελλάδα μέσω των Cineplexx, με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες να είναι οι μοναδικές αίθουσες που θα το διανέμουν. 

 

Αποτελεί πλέον κοινό μυστικό πως με αυτή την κίνηση η Marvel θέλει να ξεπεράσει το ρεκόρ του Avatar πάση θυσία, καθώς απέχει μερικά εκατομμύρια μακριά από την κορυφή. 

Το Re-Release του Avengers: Endgame θα προβάλλεται από τις 27 Ιουνίου.