The Current War official trailer: Οι Benedict Cumberbatch και Nicholas Hoult σε μια μάχη μεταξύ AC και DC

Η τύχη του ρεύματος είναι στα χέρια τους
26 Ιουνίου 2019 09:05
The Current War official trailer: Οι Benedict Cumberbatch και Nicholas Hoult σε μια μάχη μεταξύ AC και DC

Εάν αναρωτιέστε γιατί ακόμα βλέπετε trailer για το The Current War δύο χρόνια μετά την προβολή του στο Φεστιβάλ του Τορόντο είναι γιατί καθυστέρησε εξαιτίας του σκανδάλου με την εταιρία παραγωγής του Harvey Weinstein. Πλέον με την 101 Studios να έχει αναλάβει τη διανομή, η ταινία του Alfonso Gomez-Rejon (Me and Earl and the Dying Girl) απέκτησε ένα ολοκαίνουριο trailer που σίγουρα προσφέρει μια πιο ηλεκτρισμένη ματιά.

Στο φιλμ με το γεμάτο αστέρες cast πρωταγωνιστεί ο υποψήφιος για Όσκαρ Benedict Cumberbatch ως Thomas Edison που θα συγκρουστεί με τον Nikola Tesla του Nicholas Hoult με τις τύχες και την εξέλιξη του κόσμου να κρέμεται από τα χέρια τους. Ο ένας υπέρμαχος του συνεχόμενου και ο άλλος του εναλασσόμενου ρεύματος. Μαζί τους συμπρωταγωνιστούν οι Michael Shannon, Tom Holland και Katherine Waterston.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, δήλωσε στο EW πρόσφατα ότι όταν έκανε ντεμπούτο η ταινία ήταν ακόμα υπό ανάπτυξη και πλέον η δουλειά του αντικατοπτρίζει το όραμά του.  Μάλιστα, το νέο "cut" του Current War έχει αρκετές νέες σκηνές και ανανεωμένο soundtrack.

Το The Current War θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 25 Ιουλίου 2019.