Black Widow: Ποιος ο ρόλος της Florence Pugh τελικά; (pics)

Τι αποκαλύπτουν νέες φωτογραφίες από το πλατό των γυρισμάτων
25 Ιουνίου 2019 12:43
Black Widow: Ποιος ο ρόλος της Florence Pugh τελικά; (pics)

Το casting της Florence Pugh κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή πριν πάρει μπρος η παραγωγή του Black Widow κίνησε υποψίες για τον ποιον χαρακτήρα μπορεί να υποδύεται. Πλέον, χάρη στους παπαράτσι που παρακολουθούν το πλατό της ταινίας κατά πάσα πιθανότητα ξέρουμε τι θα κάνει στο πλευρό της Scarlett Johansson

Στις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω η Florence Pugh φαίνεται πως υποδύεται την Yelena Belova, καθώς ένα από τα stunt dummies (ανδρείκελα για τις σκηνές δράσεις) φέρει το όνομα "Yelena". Γεγονός που επιβεβαιώνει τις φήμες που είχαν ακουστεί πως θα παίξει την δεύτερη γυναίκα που αναλαμβάνει την ταυτότητα της "Black Widow".

Ως γνωστόν η Natasha Romanoff είναι η τωρινή Black Widow του MCU αλλά στο Avengers: Endgame την είδαμε να θυσιάζεται για χάρη του Soul Stone με σκοπό να νικήσουν οι συντρόφοι της τον Thanos. Εξαιτίας αυτής της εξέλιξης το solo φιλμ της θα εστιάζει στα νεαρότερα χρόνια της, που θα μας δώσουν πληροφορίες για το πώς έγινε η Black Widow.

Σύμφωνα με την ιστορία των comics, η Natasha αρχικά ήταν εχθρός με την Yelena αλλά στην πορεία συμμάχησαν. Επομένως, δεν αποκλείεται η Florence Pugh να είναι η επόμενη Black Widow του MCU. 

Απολαύστε κι άλλο υλικό από τα γυρίσματα του Black Widow 

To Black Widow αναμένεται να βγει στις αίθουσες το 2020.