Night Hunter trailer | Ο Henry Cavill κηρύσσει μία τρομερή καταδίωξη

Και δεν θα σταματήσει μέχρι να συλλάβει έναν αδυσώπητο εγκληματία
24 Ιουνίου 2019 20:45
Night Hunter trailer | Ο Henry Cavill κηρύσσει μία τρομερή καταδίωξη

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο ψυχολογικό θρίλερ μυστηρίου Night Hunter του David Raymond, με τον Henry Cavill (Mission: Impossible – Fallout, Justice League, The Man from U.N.C.L.E.) και την Alexandra Daddario (Baywatch, True Detective) να αναλαμβάνουν κεντρικό ρόλο εδώ.

Η υπόθεση αφορά έναν αστυνομικό (Cavill) ο οποίος κατορθώνει να πιάσει έναν σκληροπυρηνικό κακοποιό που ενεργεί μέσω ίντερνετ, αλλά γρήγορα διαπιστώνει ότι η εγκληματική του δραστηριότητα είναι πολύ πιο ειδεχθής απ’ όσο τολμούσε να διανοηθεί. Ο ήρωας μαζί με την ομάδα του και έναν εκδικητή μπλέκουν σε μία συνωμοσία όπου τα πράγματα μέρα με την μέρα περιπλέκονται περισσότερο.

Το cast συμπληρώνουν επιπλέον οι: Ben Kingsley (Schindler's List, Gandhi), Stanley Tucci (The Hunger Games movies, The Lovely Bones), Nathan Fillion και ο Brendan Fletcher.

Το Night Hunter αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 26 Σεπτεμβρίου του 2019, ενώ στις Η.Π.Α. δύο ημέρες αργότερα . Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: