H Marvel Studios θα έχει μεγάλη παρουσία στο San Diego Comic-Con 2019

Έρχονται ανακοινώσεις για το Phase 4;
20 Ιουνίου 2019 10:25
H Marvel Studios θα έχει μεγάλη παρουσία στο San Diego Comic-Con 2019

Μετά από έναν χρόνο απουσίας από το μεγαλύτερο event της pop κουλτούρας, η Marvel θα επιστρέψει στη Comic-Con του San Diego. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, Marvel Studios θα δώσει το παρών στην SDCC 2019 και μάλιστα στο Hall H της έκθεσης που είναι και το μεγαλύτερό της, κάτι που σημαίνει ότι ετοιμάζεται για σημαντικές ανακοινώσεις.

Αν και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι δεν γνωρίζει τι είδους ανακοινώσεις θα γίνουν ή σε ποια μέρα θα λάβουν χώρα, ωστόσο η ιστορία έχει δείξει πως θα κάνει τις παρουσιάσεις της το Σάββατο, που είναι και η “prime time” ζώνη της SDCC. Η κίνηση αυτή αποτελεί επιβεβαίωση πως σίγουρα κάτι μεγάλο ετοιμάζει και εκτός απροόπτου θα είναι η αποκάλυψη των ταινιών του Phase 4 του MCU.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως το timing ταιριάζει καθώς θα γίνει αμέσως μετά την πρεμιέρα του Spider-Man: Far From Home, το οποίο αποτελεί το κλείσιμο του Phase 3 του κινηματογραφικού σύμπαντος. Ήδη γνωρίζουμε πως η Marvel Studios αναπτύσσει αρκετές ταινίες όπως τα The Eternals, Shang-Chi, Black Panther 2, Guardians of the Galaxy 3, Doctor Strange 2 αλλά και το Black Widow με την Scarlett Johansson που ήδη γυρίζεται στη Νορβηγία. Ίσως εκεί να μάθουμε επίσημα πληροφορίες δια στόματος του Kevin Feige.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι το SDCC 2019 θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 21 Ιουλίου.