Το The Hunger Games θα επιστρέψει με prequel ταινία

Ποιες είναι οι πρώτες πληροφορίες για το νέο project
19 Ιουνίου 2019 15:09
Το The Hunger Games θα επιστρέψει με prequel ταινία

To franchise του The Hunger Games θα κάνει τη μεγάλη του επιστροφή μετά το κλείσιμο της τριλογίας, η οποία μεταμόρφωσε τη Jennifer Lawrence σε μια σταρ του σινεμά και απέφερε περί τα $2.9 δισεκατομμύρια δολάρια στο box office. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Variety, η Lionsgate ετοιμάζει την παραγωγή μιας νέας ταινίας στο σύμπαν, που επί της ουσίας θα αποτελεί prequel. 

Φυσικά, θα εμπλέκεται η Suzanne Collins, συγγραφέας των βιβλίων η οποία αποκάλυψε μάλιστα μερικές πρώτες πληροφορίες για την prequel Hunger Games ταινία, που θα βασίζεται στο νέο βιβλίο που ετοιμάζει και θα βγει το 2020. 

Συγκεκριμένα, η ιστορία θα λαμβάνει χώρα 64 χρόνια πριν τα γεγονότα των Hunger Games, όπου πρωταγωνιστεί η χαρακτήρας της Lawrence. Mιλώντας για το επερχόμενο prequel βιβλίο, η Collins είπε τα εξής:

Με αυτό το βιβλίο ήθελα να εξρευνήσω την κατάσταση της φύσης, που βρισκόμαστε, τι αντιλαμβανόμαστε ως απαιτούμενο για την επιβίωσή μας. Η περίοδος της ανόρθωσης λαμβάνει χώρα 10 χρόνια μετά τον πόλεμο και αναφέρεται συχνά ως Dark Days, τότε που η χώρα της Panem προσπαθούσε να ορθοποδήσει. Αυτή προσδίδει ένα έφορο έδαφος για να απαντηθούν αυτά τα ερωτήματα και να οριστεί η οπτική πλευρά της ανρθωπότητας, μέσα από τους χαρακτήρες. 

Επειδή, όμως, το project βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης είναι ακόμη είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για το cast, τον σκηνοθέτη και τους υπόλοιπους συντελεστές του.