Doctor Sleep | Στο πρώτο teaser ο Ewan McGregor μεταμορφώνεται στον ‘Danny Torrance’

Και αγωνίζεται να ξορκίσει φαντάσματα του παρελθόντος
13 Ιουνίου 2019 20:47
Doctor Sleep | Στο πρώτο teaser ο Ewan McGregor μεταμορφώνεται στον ‘Danny Torrance’

Κυκλοφόρησε επίσημο teaser για το επερχόμενο φιλμ τρόμου Doctor Sleep του Mike Flanagan (Gerald's Game, Ouija: Origin of Evil), την κινηματογραφική διασκευή του ομότιτλου μυθιστορήματος του Stephen King που εκδόθηκε το 2013 και αποτελεί συνέχεια του μυθιστορήματος “Η Λάμψη”, με τον Ewan McGregor να πρωταγωνιστεί εδώ ως ο ‘Danny Torrance’.

Στο sequel του The Shining που το 1980 μεταφέρθηκε στο σινεμά από τον Stanley Kubrick, βλέπουμε τον ενήλικο πια ‘Danny’ (McGregor), γιο του ‘Jack Torrance’, που χρόνια έπειτα από την τραυματική εμπειρία που βίωσε με την οικογένειά του στο ‘Overlook Hotel’, στο Colorado, δεν έχει πάψει να βασανίζεται. Πασχίζοντας να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ, και να βρει μία παρήγορη διέξοδο πλέον συνδράμει ως νοσοκόμος άτομα σε ένα άσυλο ανιάτων. Επιλέγει λοιπόν, να χρησιμοποιήσει το ιδιαίτερό του χάρισμα όταν συναντά ένα κορίτσι, την ‘Abra Stone’ που έχει και η ίδια μία σπάνια υπερφυσική ικανότητα για την οποία διώκεται από άλλους psychics.

Η Rebecca Ferguson υποδύεται την ‘Rose the Hat’, την όμορφη επικεφαλής μίας αίρεσης γνωστής και ως “True Knot”. Ο Zahn McClarnon (Westworld) ενσαρκώνει τον έμπιστο και εραστή της, δηλαδή τον ‘Crow Daddy’, ένα πανούργο άνδρα τον οποίο θα πρέπει να πολεμήσει ο Danny. Η Alex Essoe (Starry Eyes) μας συστήνεται ως η μητέρα του κεντρικού δρώντα, δηλαδή ως η ‘Wendy Torrance’.

Το Doctor Sleep αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 8 Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: