Late Night trailer | Οι Mindy Kaling και Emma Thompson ξεκινούν ένα βραδινό talk-show-έκπληξη

Και σας καλούν να το απολαύσετε με την ψυχή σας!
13 Ιουνίου 2019 19:54
Late Night trailer | Οι Mindy Kaling και Emma Thompson ξεκινούν ένα βραδινό talk-show-έκπληξη

Το Amazon Studios έθεσε σε κυκλοφορία νέο trailer για την επερχόμενη κωμωδία Late Night της Nisha Ganatra (Transparent), όπου πρωταγωνιστεί η Emma Thompson αλλά και η Mindy Kaling η οποία επιμελήθηκε και το σενάριο.

Η εν λόγω ταινία που προβλήθηκε και στο Sundance Film Festival, επικεντρώνεται στην ‘Katherine Newbury’ (Thompson), μία επιτυχημένη οικοδέσποινα στον χώρο της τηλεόρασης και ειδικά των late-night talk-show εκπομπών. Εντούτοις, η σταρ αυτήν έχει κατηγορηθεί ότι μερικές φορές γίνεται κάπως επικριτική με εκπροσώπους του ίδιου φύλου. Επιλέγει λοιπόν, να κάνει κάτι για να ανατρέψει αυτήν την κατάσταση, προσλαμβάνοντας την ‘Molly’ (Kaling) ως την μόνη γυναίκα ανάμεσα στη συντακτική της που απαρτίζεται κυρίως από άνδρες.

Παρόλαυτα, η διεύθυνση του δικτύου έμμεσα έχει κιόλας κρούσει το καμπανάκι στην παραπάνω έμπειρη παρουσιάστρια να βρει τρόπο να αυξήσει την θεαματικότητα του σόου αλλιώς σύντομα θα την διαδεχθεί κάποιος αντικαταστάτης! Η ‘Molly’, πάλι θέλοντας να καταστήσει σαφές στους συνεργάτες της ότι δεν βρίσκεται χαριστικά ή τυχαία στο νέο της πόστο, αλλά αξίζει όντως να είναι εκεί, θα διευκολύνει την ‘Katherine’ δίνοντας μία δυναμική ώθηση στην δουλειά της διάσημης περσόνας και χαράσσοντας και μία καινοτόμα πορεία για τον εαυτό της στο συγκεκριμένο πεδίο.

Το cast συμπληρώνουν επιπλέον οι: John Lithgow (Daddy’s Home 2), Hugh Dancy (Hannibal), Reid Scott (Veep), Denis O’Hare (American Horror Story) και η Megalyn Echikunwoke (Arrow).

Το Late Night θα κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 7 Ιουνίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: