Ad Astra trailer | Ο Brad Pitt ταξιδεύει ως την άλλη άκρη του γαλαξία μας

Για να λύσει έναν κοσμικό γρίφο και να ξαναβρεί τον εξαφανισμένο πατέρα του
11 Ιουνίου 2019 18:49
Ad Astra trailer | Ο Brad Pitt ταξιδεύει ως την άλλη άκρη του γαλαξία μας

Η 20th Century Fox έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το sci-fi δράμα Ad Astra για το οποίο στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο James Gray, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει ο Brad Pitt λειτουργώντας και ως παραγωγός μαζί με τους Dede Gardner, Jeremy Kleiner, James Gray, και τον Anthony Katagas.

Το σενάριο επεξεργάστηκε ο ίδιος ο δημιουργός μαζί με τον Ethan Gross. Η ταινία επικεντρώνεται στον αστροναύτη ‘Roy McBride’ (Brad Pitt) ο οποίος είναι διατεθειμένος να φτάσει στις πιο δυσπρόσιτες  γωνιές του ηλιακού μας συστήματος ώστε να ξαναβρεί τον πατέρα του (Tommy Lee Jones) η τύχη του οποίου αγνοείται. Ο ήρωας θα αποπειραθεί να δώσει απαντήσεις σε ένα κοσμικό μυστήριο που ενδέχεται να απειλεί τον πλανήτη μας. Το ταξίδι του αυτό θα δοκιμάσει τις αντοχές του ενώ θα του αποκαλύψει συνταρακτικές αλήθειες οι οποίες καταρρίπτουν τις μέχρι πρότινος ισχύουσες θεωρίες για την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη και την θέση της Γης μέσα στο σύμπαν.

Το cast συμπληρώνουν επιπλέον οι: Ruth Negga, Liv Tyler και ο Donald Sutherland.

Το Ad Astra έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 20 Σεπτεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: