The Division: Η ταινία με τους Jake Gyllenhaal και Jessica Chastain έρχεται στο Netflix!

Δια χειρός του σκηνοθέτη David Leitch
11 Ιουνίου 2019 14:02
The Division: Η ταινία με τους Jake Gyllenhaal και Jessica Chastain έρχεται στο Netflix!

Κατά κόρον η Ε3 είναι μια gaming φύσεως έκθεση αλλά ενίοτε δεν λείπουν και ανακοινώσεις που αφορούν τον κινηματογράφο. Η Ubisoft, λοιπόν, στο πλαίσιο της E3 2019 που διεξάγεται στο Los Angeles -πλησίον του Hollywood δηλαδή- έκανε γνωστό πως η επίσημη ταινία του Tom Clancy's The Division θα έρθει στο Netflix, καθώς ο streaming γίγαντας απέκτησε τα δικαιώματά της. 

Σε παραγωγή της Ubisoft Motion Pictures, την σκηνοθεσία του The Division έχει αναλάβει ο David Leitch, γνωστός για τα Deadpool 2, Atomic Blonde και Fast & Furious: Hobbs & Shaw, ενώ στο πρωταγωνιστικό cast συναντάμε τον Jake Gyllenhaal (Prisoners, Spider-Man: Far From Home) και τη Jessica Chastain (IT: Chapter 2).

Η πλοκή του πρώτου The Division παιχνιδιού λαμβάνει χώρα σε μια δυστοπική βερσιόν της Νέας Υόρκης όπου ξεσπάει μια πανδημία του ιού της ευλογιάς, διαλύοντας τη κοινωνία και σκοτώντας χιλιάδες ανθρώπους. Ο παίκτης, εσείς δηλαδή, αναλαμβάνεται το ρόλο ενός πράκτορα του SHD (Strategic Homeland Division), με σκοπό να ερευνήσετε το ξέσπασμα του ιού. 

 

Χρέη εκτελεστικού παραγωγού έχει ο Gerard Guillemot της Ubisoft -αδερφός του Yves- και ο Gyllenhaal. Αξίζει να αναφερθεί πως το project βρίσκεται στα σκαριά από το 2016 και με την κίνηση του Netflix φαίνεται να οδεύει στην τελική ευθεία και το φιλμ να εμπλουτίσει τον κατάλογό του. Ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει το The Division.