Them That Follow trailer | Η βραβευμένη με Όσκαρ, Olivia Colman πρωταγωνιστεί σε ένα νέο δράμα

Με την υπογραφή των Britt Poulton και Dan Madison Savage
07 Ιουνίου 2019 18:14
Them That Follow trailer | Η βραβευμένη με Όσκαρ, Olivia Colman πρωταγωνιστεί σε ένα νέο δράμα

Η The Orchard  έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα-θρίλερ Them That Follow των Britt Poulton και Dan Madison Savage, όπου σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε την νικήτρια Χρυσού Αγαλματιδίου Olivia Colman (The Favourite) καθώς και την Alice Englert (Beautiful Creatures).

Η όλη πλοκή εκτυλίσσεται στην Appalachia, όπου ο πάστορας ‘Lemuel Childs’ (Walton Goggins) είναι επικεφαλής μίας απομονωμένης κοινότητας γητευτών φιδιών, μία σκοτεινή θρησκευτική ομάδα Πεντηκοστιανών οι οποίοι πρόθυμα μαθαίνουν πως να εξημερώνουν τα δηλητηριώδη αυτά ερπετά για να αποδείξουν την αφοσίωσή τους στον Θεό. Ενώ λοιπόν, η κόρη του, ‘Mara’ (Englert) βρίσκεται στις ετοιμασίες για την ημέρα του γάμου της, υπό την αυστηρή καθοδήγηση της ‘Hope Slaughter’ (Colman), ένα επικίνδυνο μυστικό που την αφορά έρχεται στο φως. Έτσι, υποχρεώνεται να υποβληθεί στην θανατηφόρα παράδοση που προβλέπει η πίστη του πατέρα της, προκαλώντας διχασμό στο ποίμνιό του.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Kaitlyn Dever (Booksmart), Jim Gaffigan (Drunk Parents), Thomas Mann (Lady and the Tramp), και ο Lewis Pullman (Catch-22, Bad Times at the El Royale).

Το Them That Follow έχοντας κάνει ήδη ένα πέρασμα από το φετινό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Sundance, έχει δρομολογηθεί να διανεμηθεί ευρύτερα στις Η.Π.Α. στις 2 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: