Wonder Woman 1984: Η πρώτη αφίσα με την Gal Gadot είναι έργο τέχνης

Και αποκαλύπτει τη νέα στολή της Diana
06 Ιουνίου 2019 11:23
Wonder Woman 1984: Η πρώτη αφίσα με την Gal Gadot είναι έργο τέχνης

Επειδή ενόψει του San Diego Comic-Con 2019 η Warner Bros. αποφάσισε να έχει μια τυπική παρουσία στο event με το IT: Chapter 2 μόνο, δόθηκε στη δημοσιότητα νέο υλικό για το Wonder Woman 2. Η ταινία κανονικά θα βρισκόταν στο μεγάλο Hall H της έκθεσης, ωστόσο, λόγω της απουσίας της, κυκλοφόρησε ένα πρώτο poster που είναι κυριολεκτικά ένα έργο τέχνης.

Πολύχρωμο, φανταχτερό και με έντονη την '80s αισθητική αποκαλύπτει την Diana Prince της Gal Gadot με την καινούρια στολή της, η οποία προέρχεται από το διάσημο comic "Kingdom Come". 

Σαφώς δεν συνηθίζεται ένα χρόνο πριν την πρεμιέρα της ταινίας να κυκλοφορεί κάποιο trailer, αλλά η σκηνοθέτρια του sequel, Patty Jenkins με ένα μήνυμά της στο Twitter ανέφερε ότι η διαφημιστική καμπάνια θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο. Ίσως τότε να δοθεί στη δημοσιότητα και το πρώτο trailer. 

Όπως και αν έχει η πολυαναμενόμενη συνέχεια της επιτυχημένης εμπορικά και κριτικά Wonder Woman, θα περιλαμβάνει την επιστροφή του Chris Pine ως Steve Trevor, την Kristin Wiig ως Cheetah και τον Pedro Pascal σε άγνωστο ρόλο μέχρι στιγμής. 

Το Wonder Woman 1984 θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Ιουνίου του 2020.