Ad Astra trailer | Ο Brad Pitt κινεί γη και ουρανό για να ξαναβρεί τον εξαφανισμένο πατέρα του

Πασχίζοντας παράλληλα να δώσει απαντήσεις σε ένα κοσμικό μυστήριο
05 Ιουνίου 2019 19:06
Ad Astra trailer | Ο Brad Pitt κινεί γη και ουρανό για να ξαναβρεί τον εξαφανισμένο πατέρα του

Η 20th Century Fox έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το πολυαναμενόμενο διαστημικό δράμα Ad Astra του δημιουργού James Gray, με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt ο οποίος επωμίζεται επίσης καθήκοντα παραγωγού μαζί με τους Dede Gardner, Jeremy Kleiner, James Gray, και τον Anthony Katagas.

Το σενάριο επιμελήθηκε ο ίδιος ο σκηνοθέτης μαζί με τον Ethan Gross. Το φιλμ εστιάζει στον αστροναύτη ‘Roy McBride’ (Brad Pitt) ο οποίος ταξιδεύει στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του ηλιακού μας συστήματος προκειμένου να εντοπίσει τον πατέρα του (Tommy Lee Jones) του οποίου τα ίχνη χάθηκαν κάποτε ξαφνικά. Ο ήρωας θα προσπαθήσει να λύσει ένα μυστήριο που θέτει σε κίνδυνο την ζωή πάνω στην Γη. Η διαδρομή που θα ακολουθήσει θα τον φέρει αντιμέτωπο με αποκαλύψεις οι οποίες συγκρούονται με τις καθιερωμένες αντιλήψεις για την ίδια την φύση του ανθρώπινου γένους και την θέση του πλανήτη μας μέσα στο σύμπαν.

Το cast συναπαρτίζουν επιπλέον οι: Ruth Negga, Liv Tyler και ο Donald Sutherland.

Το Ad Astra αναμένεται να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. από την Walt Disney Studios στις 20 Σεπτεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: