Luce trailer | Οι Naomi Watts και Tim Roth πασχίζουν να καταλάβουν τί συμβαίνει με τον γιο τους

Και σκοπεύουν να κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν το παιδί τους
05 Ιουνίου 2019 18:42
Luce trailer | Οι Naomi Watts και Tim Roth πασχίζουν να καταλάβουν τί συμβαίνει με τον γιο τους

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα Luce την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Julius Onah, επιμελούμενος και το σενάριο από κοινού μαζί και με την J. C. Lee.

Εν προκειμένω, σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε τους: Brian Bradley, Naomi Watts, Octavia Spencer, Kelvin Harrison Jr., Tim Roth, Norbert Leo Butz, Andrea Bang και η Marsha Stephanie Blake.

Η όλη πλοκή εστιάζει σε ένα παντρεμένο ζευγάρι (Watts, Roth) που θα πρέπει να διαχειριστεί ένα δύσκολο ζήτημα το οποίο αφορά τον γιο τους, ένα παιδί υπόδειγμα που το υιοθέτησαν από την κατεστραμμένη από τον πόλεμο Ερυθραία. Ωστόσο, η καθηγήτρια (Spencer) της τάξης του ισχυρίζεται ότι έχει προχωρήσει σε μία περίεργη ανακάλυψη για αυτόν. Τα πράγματα πια παίρνουν ανεξέλεγκτα  επικίνδυνη τροπή για το μέλλον του. Πλέον, οι δικοί του θα προσπαθήσουν να βρουν μία λύση για το αδιέξοδο που δημιουργήθηκε και να μάθουν τι ισχύει στην πραγματικότητα για τον νεαρό.

Το Luce έχοντας πραγματοποιήσει κιόλας την παγκόσμια πρεμιέρα του στο φετινό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Sundance, έχει δρομολογηθεί να διανεμηθεί ευρύτερα από την NEON και την Topic Studios στις 2 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: