Φήμη: Ο Quentin Tarantino ετοιμάζει μια Django/Zorro ταινία

Σύμφωνα με πηγές του Collider
05 Ιουνίου 2019 12:02
Φήμη: Ο Quentin Tarantino ετοιμάζει μια Django/Zorro ταινία

Μια φήμη κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα που θέλει τον Quentin Tarantino να εργάζεται στην ταινία Django/Zorro βασισμένη στο ομώνυμο κομικ της DC. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Collider, o Tarantino γράφει το σενάριο της μαζί με τον Jerrod Carmichael.

Το comic Django/Zorro που κυκλοφόρησε από τις Dynamite Entertainment και DC Comics αποτελεί ιστορία που συνεχίζει τις περιπέτειες του Django, μετά την ταινία του 2012 Django Unchained με πρωταγωνιστή τον Jamie Foxx. Για να ζήσει την γυναίκα του, Broomhilda, δουλεύει ακόμα ως κυνηγός επικηρυγμένων και της στέλνει χρήματα. Τυχαία στις περιπέτειές του συναντά έναν γερασμένο και σοφό Diego de la Vega, δηλαδή τον φημισμένο Zorro, τον οποίο τον συναρπάσει ο χαρακτήρας του Django. Οι δυο τους θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να ελευθερώσουν τους ιθαγενείς από την σκλαβιά 

Δεν είναι ξεκάθαρο -αν και μοιάζει απίθανο- να το σκηνοθετήσει ο Tarantino το εν λόγω project. Ο σκηνοθέτης έχει δηλώσει πως θα αποσυρθεί όταν βγάλει την 10η του ταινία και το επερχόμενο Once Upon A Time in Hollywood αποτελεί το 9ο φιλμ της καριέρας του, επομένως ίσως να είναι πιο επιλεκτικός με το πώς θα κλείσει αυτό το κεφάλαιο.

Ωστόσο, αξίζει να να αναφέρουμε πως αυτές οι πληροφορίες δεν είναι επιβεβαιωμένες οπότε συνιστούμε να τις λάβετε με επιφύλαξη.