Ο "Tony Stark" εύχεται χρόνια πολλά στον "Spider-Man" με τον πιο ξεχωριστό τρόπο (φωτο)

Από τον δάσκαλο (Robert Downey Jr.) στον μαθητή (Tom Holland)
01 Ιουνίου 2019 19:08
Ο "Tony Stark" εύχεται χρόνια πολλά στον "Spider-Man" με τον πιο ξεχωριστό τρόπο (φωτο)

Από απλοί συμπρωταγωνιστές σε μια σχέση πατέρα και υιού. Έτσι εξελίχθηκε η σχέση των Robert Downey Jr. και Tom Holland επί της οθόνης όπου αμφότεροι υποδύθηκαν τους Tony Stark και Peter Parker σε τέσσερις ταινίες της Marvel (Civil War, Spider-Man: Homecoming, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame) με την χημεία τους να ξεπερνά τα στενά κινηματογραφικά όρια. Το έχουν αποδείξει πολλές φορές οι δυό τους με τις αλληλεπιδράσεις τους στα social media, τις δημόσιες εμφανίσεις και τις απολαυστικές κοινές τους συνεντεύξεις.

Ο Holland σήμερα έχει γενέθλια και γίνεται 23 ετών. Δεν θα μπορούσε ο "κινηματογραφικός" πατέρας του, δηλαδή ο Iron Man (RDJ) να μην του ευχηθεί χρόνια πολλά. Φυσικά φρόντισε να το κάνει με έναν ξεχωριστό τρόπο στο Instagram του όπως θα δείτε:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@tomholland2013 from “Underoos” to overlord, it’s been a thrill to watch you rise, and we’re all pretty darned glad u were born #happybirthday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Robert Downey Jr. (@robertdowneyjr) στις 1 Ιούν, 2019 στις 9:32 πμ PDT

"Από 'σωβρακάκιας' σε ηγέμονας, είναι ευχαρίστησή μου να σε βλέπω να εξελίσσεσαι και είμαστε όλοι απίστευτα χαρούμενοι που γεννήθηκες"

Με την ατάκα, ουσιαστικά, που μας συστήθηκε ο νεαρός Spider-Man του Tom Holland στο "Captain America: Civil War" ο RDJ του εύχεται 'χρόνια πολλά' με τον πιο..."Tony Stark" τρόπο. Ας του έλεγε και ένα "I Love you 3000" να πήγαινε το δάκρυ κορόμηλο...