An Elephant's Journey trailer | Έρχεται η συγκινητική ιστορία μίας απίθανης φιλίας

Με την υπογραφή του ανερχόμενου δημιουργού Mark Drury Taylor
31 Μαΐου 2019 19:33
An Elephant's Journey trailer | Έρχεται η συγκινητική ιστορία μίας απίθανης φιλίας

Οι DFG και F.J. Productions έθεσαν σε κυκλοφορία επίσημο trailer για την κινηματογραφική περιπέτεια με ζώα An Elephant's Journey (με αρχικό τίτλο “Saving Flora”) με την οποία επιχειρεί το σκηνοθετικό του ντεμπούτο ο Mark Drury Taylor.

Σε κεντρικούς ρόλους βλέπουμε εδώ τους: Jenna Ortega, David Arquette, Martin Martinez, Tom Arnold, Rhea Perlman, Leonor Varela και τον Galen Howard.

Η υπόθεση εστιάζει στην ‘Flora’, την ελεφαντίνα ενός τσίρκου που δεν μπορεί πια να πραγματοποιήσει το νούμερό της εκεί. Μία νύχτα πριν την ευθανασία της, η 14χρονη κόρη του ιδιοκτήτη του τσίρκου, η ‘Dawn’, φυγαδεύει κρυφά την ‘Flora’ και φεύγουν μαζί. Όμως η διαδρομή των 200 χλμ. που θα ακολουθήσουν για να βρουν ένα ασφαλές καταφύγιο, είναι γεμάτη κινδύνους. Θα χρειαστεί να διασχίζουν μία πυκνή δασική έκταση, έναν ορμητικό  ποταμό και σαν να μην έφτανε αυτό πλέον στο κατόπι τους βρίσκονται και δύο αδίστακτοι κυνηγοί ελεφάντων. Άραγε θα τα καταφέρουν;

Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι: Amber Wang, Fabio Golombek και ο Brad Billington.

Το An Elephant's Journey αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 14 Ιουνίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: